Iacătă-l: în opoziție la gargară politică, la putere când e zi de leafă

marți, 30 aprilie 2024, 03:00
1 MIN
 Iacătă-l: în opoziție la gargară politică, la putere când e zi de leafă

O cunoștință veche vă prezentăm pe astăzi, stimați telespectatori, unul pe care zău căci chiar îl uitaserăm de câțiva ani buni, de când nu mai e subprefect tocmai: Bogdănel Abalași.

Noroc că, iote, s-a băgat omul singur ca păduchele-n în frunte și aflăm că, deși face pe opozantul înjurând puterea pe unde apucă, în calitate de catindat la CJ Iași pe listele partidului lui Ponta (o fentă a partidoiului, de fapt), omul e mufat în continuare la sinecurile împărțite politic, de unde suge gros lună de lună, de ani buni. Cum am aflat?

Păi, uitați ce scrie personagiul pe Facebook, punând la postare și poza alăturată: «O echipă minunată (ANDIS), sute de zile de muncă a unor oameni inimoși, totul pentru a realiza cel mai important proiect al Regiunii de Nord-Est, Spital Regional de Urgență Iași(…) Noi suntem #ANDIS, echipa care a transformat visul a milioane de cetățeni din Regiunea de NE în realitate».

Trecem peste agramatismul cu dezacordul în dativ („zile a…, nu muncă a…, musiu”) scris din start, că scrisul corect nu e de nasul partidului lui. Dragilor, personagiul ăsta nu a făcut mai nimic pentru treaba aia cu care se laudă, deși ridică aproape zeci de mii pe lună de când s-a anunțat proiectul, adică ani buni, iar acuma, iacătă-l, s-a lipit de echipa aia de care auzim căci chiar a făcut ceva în ultima vreme. Rușinică, băi nenică! Așa, măcar olecuțică…

Iaca și imaginea zilei!

Și pentru că tot am început cu poze electorale, haideți să vă mai oferim un instantaneu de campanie. De data asta din partea partidului protector din umbră al lui Ponta și Abalași, PSD.

Iar fotografia de mai sus este pusă pe o clădire din zona Rediu, una care abia mai stă cărămidă pe cărămidă. Să sperăm că posterul nu e pus acolo pe acea dărâmătură cu vreun mesaj subliminal pentru votanții din 9 iunie, Doamne ferește!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii