Iaşi: Angajat la Clubul Copiilor din Hârlău, arestat după ce a violat cu limba o adolescentă

luni, 14 februarie 2022, 17:05
1 MIN
 Iaşi: Angajat la Clubul Copiilor din Hârlău, arestat după ce a violat cu limba o adolescentă

Un angajat de la Clubul Copiilor din localitatea ieşeană Hârlău a fost arestat luni pentru viol, victima fiind o adolescentă de 15 ani.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, în incinta Clubului Copiilor din Hârlău.

Potrivit procurorilor, bărbatul a prins-o cu forţa în braţe pe adolescentă, a aşezat-o pe birou şi "i-a făcut un act sexual oral".

"În ziua de 09.02.2022, în jurul orelor 16:00, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei minore M.C.G., în vârstă de 15 ani şi de faptul că i s-a făcut rău datorită stării de ameţeală, inculpatul C.A.B., în timp ce se aflau la Clubul Copiilor din Hârlău, a prins-o cu forţa în braţe, a aşezat-o pe un birou din atelier, cu faţa în sus, apoi a dezbrăcat-o de haine, după care prin constrângere fizică şi psihică, printre altele, i-a făcut un act sexual oral", se arată într-un comunicat transmis de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Procurorii l-au reţinut pe agresor, iar în cursul zilei de luni magistraţii Judecătoriei Hârlău au emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol.

Comentarii