IMAGINI: Doi morți, tată și fiu, în urma unui accident pe șoseaua Iași – Voinești

luni, 20 decembrie 2021, 11:48
2 MIN
 IMAGINI: Doi morți, tată și fiu, în urma unui accident pe șoseaua Iași – Voinești

Un accident rutier mortal s-a produs luni dimineață pe șoseaua Iași – Voinești.

UPDATE

Redăm comunicatul oficial:

"Pe DJ248A, în dreptul localității Voinești, comuna Voinești, județul Iași s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 auto, din care au rezultat 3 victime încarcerate. La locul intervenției s-au deplasat de urgență o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de descarcerare, un echipaj de terapie intensiva cu medic și două echipaje de prim ajutor calificat.

În urma evenimentului rutier au rezultat rezultat 3 victime, 2 victime, bărbați, cu vârste de 42 și 23 de ani decedate la locul intervenției, iar cea de-a treia victimă, bărbat, în vârstă de 29 ani, a fost transportată la spital".

UPDATE

Tatăl și fiul care se aflau în Ford erau din Lungani și veniseră la Voinești la un medic veterinar pentru a lua un tratament pentru un cal pe care îl aveau bolnav. Când au ieșit de la veterinar, tatăl s-a urcat la volan și a făcut o manevră imprudentă: a întors mașina fără să se asigure. Dinspre Lungani venea autoutilitara cu viteză foarte mare și a spulberat pur și simplu Fordul.

Rudele celor doi au fost chemate de urgență la fața locului. Au început să plângă când i-au văzut pe bărbatul de 42 de ani și pe tânărul de 23 de ani morți.

Polițiștii sunt acolo și continuă ancheta.

UPDATE

Alte imagini cutremurătoare de la fața locului:

UPDATE

Într-un Ford se aflau două persoane, tată și fiu. Șoferul a încercat să întoarcă în zona unui podeț. Autoutilitara venea cu viteză și a lovit Fordul în plin în partea laterală, târându-l pe o distanță de zeci de metri.

UPDATE

În urma accidentului, două persoane, tată și fiu, au murit. Băiatul a fost resuscitat zeci de minute.

INFO

Două autoturisme au intrat în coliziune.

În urma impactului puternic, două persoane au rămas încarcerate și alta a fost rănită.

Au fost trimise la fața locului mai multe echipaje de intervenție: unul de la descarcerare, unul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) și unul de Prim Ajutor (EPA).

Comentarii