Încă un român, atacat în Londra. Săptămâna trecută a fost ucis un taximetrist din Oradea

luni, 22 februarie 2021, 22:39
1 MIN
 Încă un român, atacat în Londra. Săptămâna trecută a fost ucis un taximetrist din Oradea

Un incident înfiorător a avut loc în Marea Britanie, iar victima este, din nou, un român. După ce săptămâna trecută, un taximetrist de 37 de ani, din România, a fost ucis pe străzile Londrei, acum, un alt conațional a fost atacat în mașină de un individ înarmat.

Secvențele sângeroase au fost suprinse de camerele de supraveghere. Marea Britanie se confruntă în această perioadă cu o creștere alarmantă a infracțiunilor violente, care îi vizează, în special, pe imigranți.

Dezbrăcat de la brâu în sus, agresorul s-a năpustit ca turbat asupra românului. A profitat de faptul că geamul din dreptul șoferului era lăsat și l-a lovit pe om de două ori. În mână avea o armă albă.

Atacul a avut loc într-un cartier din Luton, la 50 de kilometri de Londra. Era trecut de ora cinci după-amiaza. Românul tocmai ajunsese acasă de la serviciu.În imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se vede cum între victimă și agresor are loc, mai întâi, un schimb de replici, apoi, românul încearcă să se îndepărteze cu mașina, dar individul cu bustul tatuat se năpustește asupra lui și îl lovește.

Mai mult, pe stirileprotv.ro

Comentarii