COMUNICAT DE PRESA

Încă un weekend rock la Iulius Mall Iaşi: Viţa de Vie, Toulouse Lautrec, Melting Dice şi E.M.I.L

marți, 22 septembrie 2020, 13:42
2 MIN
 Încă un weekend rock la Iulius Mall Iaşi: Viţa de Vie, Toulouse Lautrec, Melting Dice şi E.M.I.L

Atmosfera de festival continuă şi în această săptămână la Iulius Mall Iaşi. Ştii că fanii muzicii rock se întâlnesc la Iulius, însă admiratorii Viţa de Vie, Melting Dice, Toulouse Lautrec şi E.M.I.L au deja bilete la concerte.

Nu ai reuşit să ajungi în Vama Veche anul acesta? Overground Days aduce atmosfera de pe plajă, în parcarea Iulius Mall Iaşi. Joi, 24 septembrie 2020, de la ora 18.30, cei de la Melting Dice vor urca pe scenă şi te vor face să simţi că eşti în Vamă, cu cei mai buni prieteni. Imediat ce din boxe va răsuna ultimul acord de chitară al celor de la Melting Dice, băieţii de la Viţa de Vie vor avea grijă „să se audă basul şi cu toba mare”, la Iulius Mall Iaşi. Vino să cânţi împreună cu preferaţii tăi melodiile pe care ai crescut şi de care nu te mai saturi!

Pentru rockerii adevăraţi nu sunt suficiente doar două concerte, de aceea te aşteptăm şi vineri, 25 septembrie, în parcarea Iulius Mall. Chiar dacă este târziu pentru un „August în doi”, Toulouse Lautrec te aşteaptă de la ora 18.30, pentru un septembrie de neuitat! Scena nu va sta goală prea mult timp, pentru că urmează E.M.I.L.

Intrarea la evenimente se face pe bază de bilet, care poate fi achiziţionat per concert, prin intermediul iaBilet.ro, în limita locurilor disponibile. Overground Days la Iaşi este organizat de Overground Music şi Showberry, împreună cu Iulius Mall Iaşi.

Ne vedem la cele mai cool concerte, în parcarea Iulius Mall Iaşi!

 Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

 

 

Comentarii