Încerca să se dezmeticească din crunta beţie la volan. RECORD: 3 g/l alcool în sânge

sâmbătă, 20 septembrie 2014, 01:56
1 MIN
 Încerca să se dezmeticească din crunta beţie la volan. RECORD: 3 g/l alcool în sânge

Un bărbat din Târgu Frumos, beat criţă, care circula haotic prin oraş, a fost prins joi seară de o patrulă de jandarmi şi po­liţişti.

Acesta avea o alcoolemie de comă: 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce ar putea însemna în jur de 3 g/l alcool în sânge.

„La data de 18 septembrie, la ora 18.25, echipajul for­mat dintr-un poliţist şi un jandarm, aflându-se în servi­ciul de patrulare pe raza ora­şului Târgu Frumos, a oprit pentru control şoferul unui au­tovehicul care conducea haotic pe drumul public. Cu ocazia ve­ri­ficării documentelor s-a stabilit că persoana se numeşte Ion C., de 39 de ani, din oraşul Târgu Frumos. Întrucât ema­na halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Bărbatul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.
 

Comentarii