Advertorial

Îți place să te îngrijești ca femeie? Dacă îți plac și banii, poți avea succes în videochat! (P)

miercuri, 07 septembrie 2022, 01:50
3 MIN

Ce faci când mergi la mall? Petreci mult timp în parfumerii sau în magazinele cu produse make-up? Te felicit, și eu fac la fel. De asemenea, îmi place să merg la sală, să am grijă de mănânc, să mă hidratez bine. Pentru că am fost model de videochat și m-am obișnuit cu stilul ăsta de viață.

Acum sunt PR la Heylux Iași, cel mai mare studio din oraș. Sunt Claudia și promovez stilul ăsta către toate modelele noastre. De ce? Pentru că pur și simplu e esența acestui job. Ca model, vinzi o imagine, o experiență virtuală. Cu cât arăți mai spectaculos online, cu atât câștigi mai mulți bani.

Jobul ăsta se aseamănă mult cu cel de model fashion. Doar că aici mai intervin și show-uri adulte, în fața camerei video. La bază însă, e tot despre cum arăți. Și despre cum comunici cu membrii de pe site-ul pe care lucrezi.

Află și tu top 5 secrete ale unei imagini wow!

1.    Ai grijă să arăți mereu impecabil

În domeniul ăsta, e bine să fii mereu aranjată. Chiar și în zilele în care ai liber și nu vii la studio. Atitudinea asta îți creează o stare de spirit, ajungi să emani mereu frumusețe, șarm, atracție.

2.    Fiecare detaliu contează

Din moment ce devii model de videochat, e bine să dai atenție fiecărui amănunt legat de aspectul tău. Da, e important să ai un machiaj bun. La fel contează însă forma și culoarea inspirată a părului, ținutele, atitudinea.

3.    Investește în haine de brand

Îți recomand călduros să investești în haine de calitate. La Heylux Iași, ajungi să câștigi în jur de 2.000 euro lunar după doar 8 săptămâni la studio. Deci o să ai destul de curând resurse financiare pentru a crește calitatea ținutelor pe care le achiziționezi. Membrii de pe site sunt oameni cu bani, care înțeleg calitatea și te vor recompensa pentru felul în care arăți. Așadar, asta e o investiție, nu o cheltuială.

4.    Pune-ți în evidență calitățile

Fiecare dintre noi are, ca femeie, câteva atuuri în privința seducției. Cu ajutorul trainerelor de la studio le descoperim împreună și le accentuăm prin diferite trucuri de imagine. La fel, estompăm micile dezavantaje. Suntem specialiste în privința asta, deci poți conta din plin pe noi.

5.    Zâmbește mereu

Zâmbetul, buna dispoziție, atitudinea pozitivă contează enorm în jobul ăsta. Aș putea spune că produc cea mai puternică impresie. Membrii de pe site au și ei probleme, nevoie de comunicare, deci caută experiențe plăcute online. Dacă tu le oferi o stare de bine, relaxare, o socializare plăcută, câștigi mult mai mulți bani din partea lor.

Vezi cât de ușor e să fii și tu un model de succes? Bineînțeles, din prima secundă, toată echipa noastră, care e 100% feminină, te ajută ca să reușești. Îți asigurăm condiții excelente la studio, asistență tehnică, consultanță de imagine, inclusiv ședințe foto-video profesionale gratuite.

Sună bine și pentru tine? Hai să-ți prezint studioul și să vezi cât de frumos e la noi! Sunt convinsă că o să-ți placă mult, iar celelalte modele sunt gata să te ajute și ele cu sfaturi, cu idei.

Te aștept cu mare drag la noi!

Contact Heylux Iași

Telefon/WhatsApp: 0744.33.77.11

Comentarii