anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

JobShop® pentru studenţii de profil tehnic

GALERIE
job shop poza
 • job shop poza
- +

JobShop® este un eveniment care se adresează studenților și absolvenților facultăților cu profil tehnic, oferindu-le oportunitatea de a fi la curent cu piața locurilor de muncă din domeniu și de a comunica în mod direct cu reprezentanții companiilor participante.

Evenimentul începe pe data de 25 martie, la ora 12.30, în incinta Facultății de Inginerie Chimică și Protecție a Mediului, sala CHIV, reprezentanți din partea Centrului de Informare Profesională, Orientare în Carieră şi Plasament vor susține un training de CV.

După această activitate, la ora 17.00, în incinta Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată, în sala „Dragomir Hurmuzescu” se va desfășura activitatea „Cariere de Succes”. În cadrul acestei activități, oameni de succes din Iași povestesc despre reușita lor profesională și despre provocările pe care le-au înfruntat în drumul către succes.

În cea de a doua și a treia zi a evenimentului, pe 26 și 27 martie, au loc zilele de standuri, în cadrul Facultății de Inginerie Chimică și Protecție a Mediului, unde reprezentanții companiilor pot fi abordați în privința locurilor de muncă, a internshipurilor sau a locurilor de practică. În paralel cu zilele de standuri se desfășoară JobShop® Cafe, o activitate recreativă ce are ca scop interacțiunea directă între studenți și reprezentanții companiilor, într-un mediu nonformal.

Ultima zi a evenimentului este dedicată activităților susținute de către companii. Studenții pot participa la următoarele prezentări de companii: Corporate presentation (susținut de Alcatel Lucent), Long Term Evolution 4G - mobile ultra broadband  technology (susținut de Alcatel Lucent), Simulation of a new State of the Art production line (susțin de Tenaris), Furnizarea de servicii si infrastructura IT (susținut de SCC).
Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților din timpul evenimentului se găsesc la adresa: http://Iasi.JobShop.ro.

Grupul Local BEST Iași este o organizație nonguvernamentală și nonprofit, formată din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași. La nivel internațional, BEST (Board of European Students of Technology) este prezentîn 33 de țări și 96 universități, având peste 3300 de membri activi în toată Europa și 1.300.000 de studenți atinși prin acțiunile sale.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ucraina, Taiwanul şi Amnesty International (I)

Alexandru LĂZESCU

Ucraina, Taiwanul şi Amnesty International (I)

Percepţiile eronate privind riscurile şi oportunităţile au avut adesea consecinţe catastrofale în istorie; decizia Chinei privind o invazie a Taiwanului va fi influenţată şi de percepţia privind consistenţa răspunsului Occidentului faţă de agresiunea Rusiei.

opinii

Slavă lui Rabelais

Nichita DANILOV

Slavă lui Rabelais

Vom intra într-o epocă în care resursele de materii vor conta la fel de mult ca şi tehnologia. Epoca energiei ieftine, după cum spunea un comisar european, a luat sfârşit. Epoca revendicărilor abia a început.

Ţara asta-i un miracol

Michael ASTNER

Ţara asta-i un miracol

Nu ştiu de ce, dar parcă-n România guvernanţii par să exclame cu toţii (în gândul lor): Păi, unde-am ajunge dacă tot poporul ar putea să se ducă fără probleme dintr-o parte în alta, pe autostrăzi şi drumuri expres şi drumuri naţionale modernizate şi decongestionate de existenţa autostrăzilor şi drumurilor expres?!

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Eugen MUNTEANU

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Nu este exclus ca timpul și uzul să valideze și să impună aceste formule denominative noi, dar, deocamdată, cel puțin pentru persoanele cu o educație umanistă solidă, impresia de improvizație și oportunism persistă.

pulspulspuls

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Discuţiile de la Şcoala politică de vară de pe Bahlui, care s-a ţinut în aceste zile pe terasa unei berării boeme din târg, ar fi continuat la nesfârşit pe tema imposibilei şi, totuşi, foarte probabilei, coaliţii dintre liberali şi userişti, dacă cineva nu ar fi adus în discuţie, nu se ştie cu ce intenţii, problema vizitei în oraşul nostru a lui George Simion, liderul partidului AUR. 

Caricatura zilei

Vreme de neplajă

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.