Judecătorii au considerat că un cabinet medical e bun de plată către CJAS
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Judecătorii au considerat că un cabinet medical e bun de plată către CJAS

GALERIE
cjas-iasi
  • cjas-iasi
- +

Meciul dintre Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi un cabinet medical individual ieşean intră în prelungiri. În urma unui control făcut asupra activităţii Pap Cito Test, CJAS dispusese rezilierea contractului de servicii medicale şi imputarea unei creanţe de aproape 320.000 lei.

Rezilierea contractului fusese dispusă întrucât cabinetul nu angajase un medic cu normă întreagă şi nu încheiase un contract de prestări servicii pentru colectarea deşeurilor.

Cabinetul a contestat administrativ raportul de control, obţinând doar reducerea penalităţilor cu 65.000 lei. Ca urmare, cazul a ajuns în faţa instanţei, cabinetul cerând despăgubiri.

Magistraţii Tribunalului au dat în februarie câştig de cauză cabinetului, dispunând anularea în totalitate a raportului de control şi obligând CJAS la plata a 40.000 lei cu titlu de daune materiale. Apelul făcut de CJAS a schimbat însă parţial datele problemei.

Judecătorii au anulat obligarea CJAS la plata daunelor materiale şi au recunoscut creanţele pretinse de la cabinetul medical. În schimb, au obligat CJAS să menţină în vigoare contractul de servicii încheiat cu cabinetul. Sentinţa, dată la sfârşitul lunii trecute, este încă supusă recursului la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.