Lanțul de iubire dintre doi hoți ieșeni riscă să se rupă din cauza polițiștilor

marți, 18 decembrie 2018, 02:59
2 MIN
 Lanțul de iubire dintre doi hoți ieșeni riscă să se rupă din cauza polițiștilor

Tânăra şi iubitul ei care au furat 33.000 de euro şi 5.400 lei de la bunicul fetei au fost despărţiţi de către poliţişti. Ea a fost arestată la domiciliu pentru 30 de zile, iar el va sta 30 de zile în arestul Poliţiei Iaşi.

Cei doi, Alexandra în vârstă de 18 ani, şi iubitul ei, Petru Vascal, de 24 de ani, au reuşit în noaptea de 7 spre 8 decembrie să fure dintr-un cufăr aparţinând bunicului ei suma de 33.000 de euro şi 5.400 lei, sumă din care au cheltuit 12.000 de euro. Diferenţa, de 21.000 de euro, a fost recuperată de către poliţişti, iar banii îi vor fi înapoiaţi bătrânului în vârstă de 81 de ani.

„La data de 12 de­cembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au i­den­tificat o tânără de 18 ani, din comuna Miroslava, şi un tâ­năr de 24 de ani, din municipiul Iaşi, bănuiţi de comiterea in­frac­­ţiunii de furt calificat. În baza probatoriului administrat, tânăra bănuită de comiterea infracţiunii a fost reţinută de către poliţişti pentru 24 de ore apoi a fost prezentată Par­che­tului de pe lângă Judecătoria Iaşi, faţă de aceasta fiind dispusă măsura arestului preventiv a controlului judiciar pentru 60 de zile. Ulterior, tânărul bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat a fost depistat şi reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, apoi a fost prezentat Jude­cătoriei Iaşi, care a dispus ares­tarea preventivă pentru 30 de zile“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii