Licitaţie de 5,4 milioane de lei spre bucuria părinților: o nouă grădiniţă, în zona Dacia

miercuri, 30 octombrie 2019, 02:50
1 MIN
 Licitaţie de 5,4 milioane de lei spre bucuria părinților: o nouă grădiniţă, în zona Dacia

Municipalitatea a lansat licitaţia pentru construirea unei grădiniţe în cartierul Dacia. Investiţia se ridică la peste 5,4 milioane lei, iar amplasamentul este în capătul cartierului, în zona străzii Tabacului. 

Procedura a fost lansată cu clauză suspensivă, în sensul că semnarea contractului de lucrări este condiţionată de încheierea contractului de finanţare europeană. Proiectul este propus a fi implementat prin intermediul Programului Operaţional Regional. „Obiectivul general al proiectului este reprezentat de construirea şi dotarea unei grădiniţe cu 14 săli de grupă şi un funcţional coerent, adaptat standardelor actuale de sănătate publică, siguranţă la incendiu, siguranţă în exploatare, în zona Dacia“, se arată în caietul de sarcini aferent licitaţiei organizate de Primărie.
 
Termenul de execuţie este de 30 de luni. Suprafaţa construită desfăşurată a grădiniţei va fi de circa 2.400 mp, iar imobilul va avea un regim cu parter şi un etaj. La parter vor fi 6 săli de grupă, iar la etaj alte 8 săli. Terenul unde va fi ridicată grădiniţa are o suprafaţă totală de peste 4.400 mp, iar în vecinătatea acestuia se află blocuri de locuinţă, Secţia 1 de Poliţie, o parcare şi str. Prof. I. Simionescu. 

Comentarii