Liderii PSD din Moldova strâng rândurile pentru mitingul revanşă de la Iaşi

luni, 06 mai 2019, 12:10
2 MIN
 Liderii PSD din Moldova strâng rândurile pentru mitingul revanşă de la Iaşi

PSD a început să închirieze toate autocarele disponibile pentru a transporta la mitingul de la Iaşi din 9 mai cât mai multe persoane. Totul pentru a-i asigura lui Liviu Dragnea un miting acolo unde a fost huiduit acum 2 săptămâni şi pentru a contrabalansa summit-ul de la Sibiu.

Fiecare organizaţie PSD din Moldova a primit misiunea să vină cu cât mai mulţi participanţi la mitingul organizat de partid pe 9 mai la Iaşi. Lucrurile au început să se mişte deja în judeţe, scopul PSD fiind să demonstreze că are forţă şi în Iaşi, orasul unde Dragnea a trebuit să apeleze la fanfară pentru a acoperi huiduielile protestatarilor „Am contractat deja autocare pentru 8.000 de persoane. Actele sunt semnate.Vor mai veni şi cu maşinile personale. Aproape 10.000 de oameni vor veni din Bacău”, a declarat pentru Europa Liberă preşedintele PSD Bacău, Dragoş Benea.

Şi din judeţul Neamţ sunt aşteptaţi aproape 10.000 de social-democraţi, cei mai mulţi urmând să ajungă în Iaşi tot cu autocarele închiriate de partid. „La ora actuală sunt foarte mulţi care vor să vină. Vor veni mult peste 5.000 de persoane din judeţul Suceava”, a afirmat pentru Europa Liberă preşedintele PSD Suceava, Ioan Stan. Un număr similar este aştept de social-democraţi să sosească la Iaşi şi din judeţul Botoşani. Autocarele sunt pregătite şi în judeţul Vaslui de preşedintele Dumitru Buzatu.

„La o primă estimare a noastră, probabil că vom avea între 6.000 şi 9.000 de persoane care vor participa la acest miting. Ne vom deplasa cu autocare, cu microbuze şi cu maşinile proprietate personală. Fiecare organizaţie îşi aduce numărul de persoane pe care l-am convenit în discuţiile anterioare prin forţe proprii”, a susţinut Dumitru Buzatu pentru Europa Liberă.

Citiţi materialul integral pe europalibera.org

Comentarii