Liviu Vârciu a dezvăluit motivele despărţirii definitive de Adelina Pestriţu!

luni, 18 martie 2013, 21:03
2 MIN
 Liviu Vârciu a dezvăluit motivele despărţirii definitive de Adelina Pestriţu!

Liviu Vârciu a împlinit 32 de ani şi a tras un mare chef alături de prietenii lui, însă gândul i-a zburat şi la fosta soţie, Adelina Pestriţu.

Deşi a invitat-o şi pe fosta lui partneră la petrecerea de ziua lui, la care au venit peste 150 de invitaţi, aceasta nu a onorat invitaţia şi nici măcar nu l-a sunat să-i spună "La mulţi ani". Motivele se pare că le cunosc foarte bine cei doi, Liviu Vârciu nefiind deloc surprins de absenţa Adelinei Pestriţu.

Ba chiar mai mult, prezentatorul tv a povestit şi despre cauzele care au dus la despărţirea definitivă de fosta lui soţie: "Adelina s-a schimbat şi nu mai e fata de care m-am îndrăgostit.

Şi eu m-am schimbat, e drept. Au trecut ani, au trecut bărbaţi, au trecut femei şi nu mai e ce-a fost. Eu am avut mândria şi nu am mai putut să continui această relaţie.

O iubesc, dar iubirea aceea nebună nu mai este. Mă bucur că am terminat acest capitol din viaţa mea", a mărturisit Liviu Vârciu.

După ce foştii soţi au decis să mai dea o şansă – oare a câta?- relaţiei lor la botezul fetiţei lui Pepe, lucrurile păreau să intre pe un făgaş normal. Adelina şi Liviu s-au întrecut în declaraţii de dragoste, Adelina a început să poarte din nou inelul primit la logodna ei cu Liviu, s-au gratulat cu apelativele de "soţ" şi "soţie", ba chiar au cumpărat diverse piese de mobilier, însă totul a fost în van: împăcarea lor a durat doar două săptămâni.

După ce au divorţat, cu scandal, în 2010, Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu s-au împăcat şi s-au despărţit de mai multe ori, de fiecare dată cauza principală fiind gelozia celor doi.

libertatea.ro

Comentarii