Marioara Murarescu, spovedita si impartasita de Mitropolitul Ardealului

duminică, 09 iunie 2013, 11:31
2 MIN
 Marioara Murarescu, spovedita si impartasita de Mitropolitul Ardealului

Internata de mai bine de o saptamana la Spitalul Judetean din Cluj, indragita prezentatoare a emisiunii "Tezaur folcloric" a suferit marti o interventie chirurgicala la coloana vertebrala, in zona unde i-au fost descoperite alte formatiuni canceroase.

Dupa interventie, Marioara Murarescu (65 ani) a fost dusa la Sectia Terapie Intensiva de la Neurochirurgie, unde se afla si ieri. Vegheata in permanenta de rude, ea a cerut sa ii fie adus preotul, fiul sau reusind sa vorbeasca cu Mitropolitul Ardealului care era asteptat la capataiul bolnavei.

In ciuda acestui lucru, prezentatoarea TV se simte bine, nu are dureri si starea sa de sanatate este imbucuratoare, avand in vedere ca lupta cu teribila maladie de multi ani. Este cea de-a treia interventie complicata pe care Marioara Murarescu o suporta, fiind operata de doua ori la coloana si o data la sani.

Mai grav este faptul ca aceasta a ajuns la Cluj, dupa ce a medicii din Bucuresti si Timisoara au refuzat sa o opereze, considerand interventia mult prea riscanta, dupa cum sustin pacientele internate in salonul vedetei. "Acum e bine, e cu baiatul. A cerut sa vina un preot pentru ca dumneaei e credincioasa si ii face bine. Nu are dureri si personalul se poarta extraordinar cu ea. Patul ei are perdeluta, iar cand primeste vizite, ea decide cine ajunge la ea si cine nu. A venit si Furdui Iancu si multi artisti si zilnic vine cineva la ea. E operata la coloana, aici au fost de acord s-o opereze, ne-a spus ca altii nu s-au bagat. E linistita si starea ei e buna, fara complicatii. O tin aici sa o supravegheze mai atent. Are zile cand arata foarte rau, dar e normal la asa diagnostic. Acum o sa vina Mitropolitul sa vorbeasca cu ea si sa tina o slujba", ne-a declarat o persoana de pe sectia Terapie Intensiva.

wowbiz.ro

Comentarii