Mihai Albu, în pragul DEPRESIEI! Prietenii sunt îngrijoraţi

marți, 23 aprilie 2013, 09:04
2 MIN
 Mihai Albu, în pragul DEPRESIEI! Prietenii sunt îngrijoraţi

Rău cu rău, dar mai rău e fără rău! Aceasta pare a fi concluzia la care a ajuns Mihai Albu la aproape două luni după divorţul de Iulia. Deşi a afirmat că nu se mai putea trăi alături de excentrica lui soţie, designerul nu e nici pe departe împăcat cu drumul ales. Naşa Galyna vrea să-i împace, Mihai suferă, prietenii îşi fac griji. Adevărată telenovelă!

De când a văzut în ziare fotografii cu fiica sa alături de Iulia şi de un alt bărbat, designerul nu mai are linişte. Slăbeşte pe zi ce trece, nu se mai poate concentra la treburile lui şi se contrazice în declaraţii. Atitudinea lui a stârnit compasiunea prietenilor care au început să se îngrijoreze: "Mihai e de nerecunoscut. Suferă foarte mult din cauza fetiţei lui, dar şi pentru că Iulia se pare că şi-a făcut deja un prieten. E disperat pentru că şi-a văzut copilul în fotografii alături de alt bărbat. De asta e şi aşa inconsecvent, azi ne zice că nu vrea să mai audă de Iulia şi exclude total împăcarea, iar mâine spune să ar face orice să se împace cu ea şi să fie împreună cu fetiţa", ne-a povestit un prieten al designerului.

Naşa i-a adus la aceeaşi masă

În acest moment, toate speranţele designerului par a fi în Galyna. Convinsă că aceştia nu pot să trăiască unul fără celălalt, a declarat încă de la bun început că Mihai şi Iulia aveau nevoie doar de o pauză. Recent, tot Galyna i-a adus ad hoc pe foştii soţi Albu la aceeaşi masă. S-a întâmplat săptămâna trecută, după deschiderea magazinului Cavalli, unde cei trei au fost invitaţi separat. "Galyna e o scumpă, ne iubeşte foarte mult pe amândoi. Toţi cei care ţin la noi vor să ne împace. Sper să reuşească. Totul e să ne remediem problemele. N-am ce să-i iert Iuliei. Amândoi ne-am îndepărtat unul de celălalt, ne-am încăpăţânat să mergem până la capăt şi… a dispărut comunicarea!", ne-a mărturisit, trist, Mihai Albu.

Nu acceptă un alt bărbat alături de Iulia

Întrebat dacă nu cumva Iulia mimează că şi-ar reface deja viaţa din dorinţa de a-l face gelos, Mihai Albu a izbucnit: "Se joacă după ce am divorţat, nu putea să se joace în timpul căsniciei?! Dacă Iulia se recăsătoreşte, Mikaela va avea un tată vitreg. Nu e în regulă nici pentru copil, nici pentru mine şi nici măcar pentru Iulia", a concluzionat designerul.

"Într-o familie ar trebui să fie comunicare, amândoi să tragă în aceeaşi direcţie, copilul să crească în armonie, priorităţile să fie vizibile şi fiecare să lase de la el."

ziarulring.ro

Comentarii