VIDEO LIVE Mihai Chirica în cazul dosarului Skoda: ”Nu fac niciun pas în lateral. Mi-am câștigat mandatul cinstit”

joi, 28 ianuarie 2021, 12:59
1 MIN
 VIDEO LIVE Mihai Chirica în cazul dosarului Skoda: ”Nu fac niciun pas în lateral. Mi-am câștigat mandatul cinstit”

Primarul Mihai Chirica a anunțat că  ține o conferință de presă de la ora 13. Subiectele abordate: Veolia, școlile și trimiterea lui în judecată.

UPDATE

În ce privește calitatea "inedită" de inculpat, Mihai Chirica a spus că nu va face "niciun pas lateral și nicio piruetă politică". 
Pentru că nu e un dosar de corupție, "mi-am câștigat mandatul cinstit", a spus el, dând asigurări că își va continua mandatul de primar.

Mai zice că Poli nu mai are antrenor, Consilul Director va trebui să găsească altul.

UPDATE  Primul subiect abordat de primar este anunțul făcut de Veolia, care intenționează să încheie la sfârșitul lunii aprile contractul de furnizare a agentului termic în oraș. Mihai Chirica spune că va găsi o soluție încât un nou tarif să nu depășească cheltuielie cu o centrală de apartament, cu unele subvenții pentru consumatorii casnici. Altă soluție ar fi găsirea unui alt furnizor, dacă Veolia va renunța totuși la contract. Primarul a adaugat că planul de modernizare a magistralelor și a instalațiilor CET2 va continua.

 

Vă reamintim că ieri, 27 ianuarie, Chirica a fost trimis în judecată pentru achiziția controversată a unor autoturisme Skoda, una dintre acestea fiind ”cadou” pentru fosta amantă a fostului primar Gheorghe Nichita.

Tot în această săptămână, Veolia a anunțat că renunță să mai încălzească Iașul.

Vom reveni cu detalii.

Comentarii