Mihai si Iulia Albu s-au impacat si au petrecut Pastele impreuna

marți, 07 mai 2013, 17:15
1 MIN
 Mihai si Iulia Albu s-au impacat si au petrecut Pastele impreuna

Sarbatorile au adus numai bucurie pentru Iulia si Mihai Albu. Cei doi au petrecut impreuna de dragul fetitei lor.

In urma cu doar cateva saptamani inainte de Paste, Mihai Albu aproape izbucnea in lacrimi cand vorbea despre faptul ca vor fi primele sarbatori pe care nu le va petrece alaturi de fiica sa. "Va fi probabil primul Paste facut departe de familia mea, fosta familie, nu va fi tocmai in regula dar voi fi alaturi de prietenii mei. Era o atmosfera frumoasa in familie, o regret", spunea Mihai Albu atunci. Din fericire pentru fiica lor, Iulia si Mihai Albu au decis ca este mai bine sa petreaca impreuna sarbatorile de Pasti.

"Pastele l-am petrecut cum este normal indiferent daca parintii sunt divortati. A fost foarte frumos. Relatia dintre parinti nu ar trebui sa afecteze relatia parintilor cu copilul. In primul rand noi suntem parinti si este importanta Micaela. Este normal ca dou oameni care au fost opt ani impreuna sa fie legati intr-un anumit fel. Nu pot sa confirm sau sa infirm ipoteza dar cu siguranta voi spune la momentul potrivit ceea ce e de spus", a declarat Iulia Albu.

"Lucrurile acesxtea sunt extrem de persoanele, in momentul in care voi avea ceva de publicat o voi face. A fost foarte frumos de sarbatori si in general ador sa-mi petrec sarbatorile cu toata familia, cu parintii si cu rudele mele. Este unul dintre putinele momente in care ne putem aduna toti la masa", a mai spus Iulia.

wowbiz.ro

Comentarii