Modalități pentru a economisi la cumpărături în timpul crizei

marți, 15 septembrie 2020, 02:00
3 MIN
 Modalități pentru a economisi la cumpărături în timpul crizei

Crezi că nu este posibil să economisești chiar dacă este criză? Piața cupoanelor digitale a atins valoarea de 47 de miliarde de dolari în 2017. Peste 31 de miliarde de cupoane au fost emise în 2019 și le-au oferit consumatorilor șansa de a economisi atunci când și-au achiziționat produsele favorite.

Află cum te poți număra printre cei 60% dintre cumpărătorii care ies în câștig de fiecare dată când fac achiziții online. Beneficiază de avantaje de fiecare dată când cumperi de pe net!

Sfaturi pentru a economisi la cumpărăturile online

În 2020 sunt 2, 05 miliarde de cumpărători online, iar prognozele indică o creștere de până la 2,14 miliarde în 2021. Raportat la 2014, când numărul persoanelor care își făceau cumpărăturile pe net era de 1,32 de miliarde de oameni, valoarea aproape s-a dublat. În România, procentul persoanelor care utilizează internetul este de 80%, dar numai 23% dintre aceștia își fac cumpărăturile online. Atunci când cauți și comanzi produse pe net poți reuși să economisești dacă iei în considerare următoarele recomandări:

  • Cea mai bună zi pentru a câștiga din cumpărăturile pe net este duminica;
  • În zilele de miercuri, joi și vineri se derulează cele mai avantajoase oferte în magazinele virtuale, așa cum este oferta Bonprix reduceri la o varietate de produse;
  • Luni este ziua în care găsești cele mai scumpe oferte online;
  • Folosește în mod inteligent cupoanele de reduceri (dacă primești mai multe coduri promo, prima dată utilizează-le pe cele cu discount-uri procentuale – 20%, 30%, etc, iar mai apoi pe cele cu reduceri fixe – 10 Lei, 20 Lei, etc);
  • Participă la programele de loialitate ale magazinelor online (68% dintre clienții care au aplicat s-au bucurat de oferte promoționale personalizate);
  • Acumulează cât mai multe cupoane folosind adresele de email al membrilor familiei sau prietenilor.
  • Folosirea cupoanelor cu reduceri și a codurilor promo îți oferă acces la numeroase discount-uri.

De unde poți obține coduri promo și cupoane avantajoase?

Atunci când îți dorești să economisești timp și bani la achizițiile online, cel mai simplu este să folosești serviciile unui site cu cupoane și coduri promo. Conform Promocodius România, 89% dintre clienți consideră prețul ca fiind principalul factor care influențează achiziția de produse online. De aceea, ofertele de reduceri ale magazinelor virtuale care le pun la dispoziție clienților avantaje la cumpărături sunt cele mai căutate.

Beneficiile oferite de un site de cupoane de reduceri sunt numeroase. Printre acestea se numără oferte cu discount-uri actualizate în timp real, coduri promo pentru promoții limitate sau exclusive, precum și acces la o varietate de branduri din numai câteva click-uri. 68% dintre cumpărători cred că aceste cupoane digitale de reduceri generează loialitate. În orice caz, aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a economisi la cumpărăturile online, în special în timpul crizei.

Comentarii