Eveniment

NOI(embrie) 2 dansăm La Castel: seara lui Zorba

sâmbătă, 27 octombrie 2018, 01:50
3 MIN

Ca un elogiu adus timpului petrecut frumos, La Castel deschide sezonul petrecerilor de iarnă cu Seara lui Zorba.

Pentru că legenda spune că acolo unde sunt doi greci și vine al treilea, cu siguranță se va încinge o petrecere, La Castel vă provocă să luați parte la cel mai energic party al anului! Am fost curioși să aflăm mai multe despre acest eveniment, așa că am mers direct la sursă. Ce-am aflat vedeți în articolul ce urmează.

Neculai Ciulu, General Manager la Hotel Restaurant La Castel ,,ne-a dat din casă” mai multe detalii: ,,Pentru cei care iubesc muzica, viața, cu toate culorile ei, nisipul fin și cultura elenă, am organizat și anul acesta Seara lui Zorba, cunoscută și sub numele de O seară Grecească. Vă așteptăm așa cum își așteaptă grecii oaspeții: ca pe niște prieteni dragi, pe care nu i-am mai văzut de multă vreme. Dacă vă place să călătoriți în Grecia, nu trebuie să ratați această petrecere, ca o călătorie în țara elenă, în care distracția și ospitalitatea sunt la ele acasă.

 Tot de la el am aflat că Seara Grecească este un eveniment emblematic pentru La Castel, devenit deja tradiție, în care organizatorii aduc tărâmul grecesc mai aproape de inimile ieșenilor. Anul acesta petrecerea elenă va avea loc La Castel, pe 2 noiembrie, începând cu ora 19:00, în sălile Castel Ballroom și Terasa Turnurilor.

Oaspeții așteptau cu nerăbdare acest eveniment, motiv pentru care cererile au început să apară la apusul verii. Și răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat. Pentru că odată cu numărarea bobocilor, La Castel a dat sfoară-n țară că va aduce tărâmul mediteranean la Breazu, în mult iubitul nostru Iași!

Și cum nu există petrecere grecească fără Ionuț Galani și bandul său, aceștia vor avea un concert extraordinar în cele 2 săli, spre bucuria oaspeților prezenți. De asemenea, și ansamblurilor Astras și Asteria vor încinge tălpile invitaților până târziu în noapte, făcând din Seara lui Zorba un eveniment memorabil pentru oaspeți.

După dans și răsplată, am aflat că toți cei prezenți la petrecere au oportunitatea de a participa la tombola evenimentului, în cadrul căreia pot câștiga un weekend la munte și premii oferite de partenerii Serii lui Zorba. Biletul e cam cât echivalentului unui zâmbet: ușor de dat, dar cu efect neprețuit. Așadar, cu doar 175 RON îți câștigi locul într-o petrecere de zile mari, în care te simți ca-n Grecia pe una din colinele Iașiului. Iar despre mâncare, vă spunem doar atât: aici se fac cele mai apreciate mâncăruri din Iași, iar oaspeții se întorc mereu la gustul care nu se uită!

Așadar, vineri, 2 noiembrie 2018, ora 19:00, ieșenii dansează pe ritmului sufletului elen la Seara lui Zorba, în cadrul Hotelului Restaurant La Castel! ❤
Grăbește-te, au mai rămas puține locuri disponibile și noi vă dăm de veste că va fi de poveste!

#opaopalacastel

Mai multe detalii pe:

site: http://hotel.lacastel.ro/evenimente/

facebook: https://www.facebook.com/lacasteliasi/

instagram: https://www.instagram.com/hotelrestaurantlacastel/

Pentru rezervări și bilete:

e-mail: rezervari@lacastel.ro

telefon: 0232.225.225/0749.225.220

Comentarii