Noile focare COVID apărute în Iași. Spitalul de Psihiatrie, lovit din plin
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Noile focare COVID apărute în Iași. Spitalul de Psihiatrie, lovit din plin

GALERIE
institut psihiatrie, socola, coronavirus
  • institut psihiatrie, socola, coronavirus
- +

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi informează cu privire la apariţia a trei focare Covid-19 în Judetul Iaşi, astfel:
 

1. INSTITUTUL DE PSIHIATRIE SOCOLA IAŞI - Laborator sănătate mintală  -  3 salariaţi. Cazurile confirmate  simptomatice sunt izolate şi monitorizate la domiciliu prin medicul de familie. Anchetă este în desfăşurare.

2. INSTITUTUL DE PSIHIATRIE SOCOLA IAŞI - Secţia exterioară Şipote cronici I   – 6 pacienţi. Cazurile confirmate simptomatice sunt izolate în unitatea sanitară şi monitorizate de medicii curanţi. Anchetă este în desfăşurare. S-a efectuat dezinfecţia spaţiilor.
3. SOCIETATE COMERCIALĂ DIN IAŞI - 11 salariaţi. Cazurile confirmate sunt izolate la domiciliu şi monitorizate de medicii de familie. Anchetă este în desfăşurare. S-a efectuat dezinfecţia spaţiilor de producţie.

De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la actualizarea numarului de persoane confirmate cu noul coronavirus în cadrul unui focar Covid-19 din Judeţul Iaşi:

1.  AGENT ECONOMIC DIN DOMENIUL SANITAR – au fost confirmate cu noul coronavirus încă doua cadre medicale. In cazul acestui focar, iniţial au fost confirmate cu noul coronavirus 18 persoane (un beneficiar şi 17 cadre medicale). Măsuri: Izolarea cazurilor confirmate. Carantinarea contacţilor, igienizarea şi dezinfecţia spaţiilor unităţii. Reinstruirea personalului privind regulile de igienă personală şi portul echipamentului de protecție.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spiritul critic se află în moarte clinică

Alexandru LĂZESCU

Spiritul critic se află în moarte clinică

Scepticismul, spiritul critic sunt în pragul extincţiei într-un peisaj în care conformismul, alinierea cuminte la abordările predominante ale momentului sunt în ascensiune rapidă.

Filmuletul zilei

opinii

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Nichita DANILOV

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Având o astfel de istorie în spate, cartea-album este document îmbibat cu dragoste faţă de Iaşi şi România, un imn închinat istorie dulcelui Târg, menit să echilibreze, prin atmosfera şi sentimentele pe care le degajă, acele atitudini şi acele cărţi ce privesc istoria noastră dintr-un unghi din ce în ce mai derizoriu.

Efecte şi reacţii

Dana ȚABREA

Efecte şi reacţii

Nu numai că „Jocul de-a măcelul” de Eugen Ionescu pare să anticipe reacţiile oamenilor pe timp de pandemie, dar cei de la Teatrul Studenţesc Thespis au avut inspirata idee de a realiza un spectacol. Până la urmă, e spectacolul vieţilor noastre de aproape un an de zile. Cine şi-ar fi imaginat că o viaţă comună, normală, aşa cum am avut până la izbucnirea pandemiei de Covid ar putea fi dezideratul vremurilor pe care le traversăm?

2+2=4 pastile media

Michael ASTNER

2+2=4 pastile media

Orice şedere a mea la ţară înseamnă şi un fel de cură mediatică de detelevizare, în sensul că timp de două-trei săptămâni ori chiar timp de două luni nu mă uit la televizor. Desigur, mă mai „dau” pe net, da. Dar în principiu legătura mea cu ţara se face prin intermediul radioului. Care radio merge non-stop cât îs în casă (inclusiv noaptea, când dorm), iar asta invariabil pe RRA. În principiu, pot s-o spun, sunt mulţumit de mixul oferit dintre ştiri şi muzică etc.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.