Noul Logan MCV costă îîntre 7.790 euro şi 12.300 euro

luni, 03 iunie 2013, 01:50
2 MIN
 Noul Logan MCV costă îîntre 7.790 euro şi 12.300 euro

Dacia  a prezentat în martie anul acesta, la Salonul auto Geneva, cel mai nou model din gama sa: Logan MCV. Iată că acum a ajuns şi în showroomurile din România.Noul MCV este un model şarmant, care renunţă la masivitatea predecesorului său (din moment ce în gama Dacia există acum Lodgy) şi devine mai dinamic, mai potrivit să concureze break-urile germane din gama compactă. E un model care se va bucura de mult interes pe pieţele vest-europene, unde breakurile sunt foarte apreciate pentru funcţionalitatea lor. Constructorul auto a vândut, începând din anul 2006, aproximativ 340.000 de maşini din versiunea anterioară a Loganului MCV.
„Începând de mâine, 29 mai 2013, noul Logan MCV va putea fi comandat în toată reţeaua comercială Dacia. Clienţii vor putea opta între trei versiuni de echipare – Acces, Ambiance şi Lauréate – şi patru tipuri de motorizări, dintre care două agregate pe benzină (de 75 CP şi 90 CP) şi două propulsoare diesel (de 75 CP şi 90 CP). În plus, va fi disponibilă şi o versiune cu alimentare GPL“, se arată într-un comunicat al producătorului auto. Printre dotările disponibile în serie, încă de la primul nivel de echipare, se numără sistemul de control al stabilităţii ESP, direcţia asistată, airbag-urile laterale (pentru toate pieţele unde se comercializează motoare Euro5) şi bancheta spate rabatabilă 1/3-2/3 (în toate ţările de comercializare). Aşa cum era de aşteptat, MCV-ul are în lista de opţionale echipamentele disponibile deja pe Logan sedan: sistem multimedia MEDIA NAV, limitator/regulator de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele şi funcţia Eco mode.
Noul Logan MCV va avea în România un preţ de pornire de 7.790 de euro, cu TVA inclus (versiunea Acces, echipată cu motorul 1.2 16V de 75 CP). Versiunea cea mai accesorizată, Lauréate, cu motorul dCi de 90 CP, costă 12.300 de euro, cu TVA inclus.
 

Comentarii