Noul subprefect, specialist în de toate: Inginerie Electrică, Energie-Mediu, Drept-Criminalitate. Are doar 30 de ani
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 16.04.2021

Noul subprefect, specialist în de toate: Inginerie Electrică, Energie-Mediu, Drept-Criminalitate. Are doar 30 de ani

GALERIE
subprefect, Ştefan Tanasă
  • subprefect, Ştefan Tanasă
- +

Ştefan Tanasă, de la USR PLUS, va fi instalat subprefect în zilele următoare, în locul lui Marian Tuduran, care ocupă această funcţie din decembrie 2019. De profesie inginer energetician, Ştefan Tanasă va fi cel mai tânăr subprefect al Iaşului. În vârstă de 30 de ani, el a parcurs până acum şi două programe de masterat: Criminalistică, la Facultatea de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, şi Management Energie – Mediu, la facultatea unde şi-a luat licenţa, Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată, de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”.

În septembrie a fost ales în Consiliul Judeţean, fiind liderul de grup al aleşilor USR PLUS. El va trebui să renunţe la mandat pentru a prelua funcţia de subprefect, dar asta după ce va fi desemnat oficial printr-o hotărâre de guvern. În locul său va veni Mihail Bogdan, avocat, şi el în vârstă de 30 de ani.

„Îmi propun să am o comunicare frecventă cu cetăţenii şi o transparenţă privind implementarea la nivel local a obiectivelor cuprinse în programul de guvernare. Îi asigur pe cetăţenii judeţului Iaşi că uşa mea va fi permanent deschisă pentru rezolvarea oricăror probleme care intră în sfera de competenţă a Instituţiei Prefectului”, ne-a declarat Ştefan Tanasă. El s-a arătat convins că va avea o relaţie de colaborare eficientă cu colectivul de profesionişti din Prefectură, cu reprezentanţii instituţiilor publice deconcentrate, cu autorităţile locale, „astfel încât toate activităţile şi acţiunile noastre să aibă eficienţa scontată”.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Semnele alegerilor anticipate, în Republica Moldova

Radu POPESCU

Semnele alegerilor anticipate, în Republica Moldova

Dacă trăieşti în Republica Moldova şi afli că brusc se înfiinţează noi partide politice, atunci aceasta înseamnă - cu siguranţă - că ţara se pregăteşte de alegeri anticipate, chiar dacă nu toţi jucătorii politici ai momentului şi-o asumă. 

Filmuletul zilei

opinii

Un cuplu problematic

Alexandru CĂLINESCU

Un cuplu problematic

Acest delir aminteşte de campaniile frecvente în regimurile totalitare, când indezirabilii erau striviţi sub avalanşa de acuzaţii extrem de grave, ce puteau atrage condamnarea la moarte. Acum avem de-a face cu un exemplu de terorism intelectual, a cărui malignitate nu trebuie însă subestimată.

Goana după imagine şi relaţia cu spaţiul public

George PLEȘU

Goana după imagine şi relaţia cu spaţiul public

Acoperită de tăcerea asurzitoare a celei mai mari părţi din mediul universitar şi academic ieşean, agenda personală a managerului Ateneului a ajuns să ţină loc de politici culturale la Iaşi. Cu un primar aflat - la propriu - într-o permanentă goană după imagine, oportunitatea de a mai poza în faţa unui bust s-a dovedit o tentaţie irezistibilă. 

Cui prodest?

Nicolae CREŢU

Cui prodest?

Deşi eram hotărât să nu mai scriu decât poate cândva fi să se termine odată cu ea, pe o temă atât de bătătorită şi deprimantă, gândul iniţial fusese (dar nu neapărat ca titlu): cui prodest… pandemia? 

pulspulspuls

Informaţii bombă din negocierile secrete şi dure Cozet-Chirică!

Informaţii bombă din negocierile secrete şi dure Cozet-Chirică!

Să rezolvăm mai întâi, vineri fiind şi aşteptând cu toţii uichendul, o chestiune administrativă peste care s-a trecut fără nicio observaţie săptămâna asta, fie ea laudativă sau critică. 

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.