Noul subprefect, specialist în de toate: Inginerie Electrică, Energie-Mediu, Drept-Criminalitate. Are doar 30 de ani
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Noul subprefect, specialist în de toate: Inginerie Electrică, Energie-Mediu, Drept-Criminalitate. Are doar 30 de ani

GALERIE
subprefect, Ştefan Tanasă
  • subprefect, Ştefan Tanasă
- +

Ştefan Tanasă, de la USR PLUS, va fi instalat subprefect în zilele următoare, în locul lui Marian Tuduran, care ocupă această funcţie din decembrie 2019. De profesie inginer energetician, Ştefan Tanasă va fi cel mai tânăr subprefect al Iaşului. În vârstă de 30 de ani, el a parcurs până acum şi două programe de masterat: Criminalistică, la Facultatea de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, şi Management Energie – Mediu, la facultatea unde şi-a luat licenţa, Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată, de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”.

În septembrie a fost ales în Consiliul Judeţean, fiind liderul de grup al aleşilor USR PLUS. El va trebui să renunţe la mandat pentru a prelua funcţia de subprefect, dar asta după ce va fi desemnat oficial printr-o hotărâre de guvern. În locul său va veni Mihail Bogdan, avocat, şi el în vârstă de 30 de ani.

„Îmi propun să am o comunicare frecventă cu cetăţenii şi o transparenţă privind implementarea la nivel local a obiectivelor cuprinse în programul de guvernare. Îi asigur pe cetăţenii judeţului Iaşi că uşa mea va fi permanent deschisă pentru rezolvarea oricăror probleme care intră în sfera de competenţă a Instituţiei Prefectului”, ne-a declarat Ştefan Tanasă. El s-a arătat convins că va avea o relaţie de colaborare eficientă cu colectivul de profesionişti din Prefectură, cu reprezentanţii instituţiilor publice deconcentrate, cu autorităţile locale, „astfel încât toate activităţile şi acţiunile noastre să aibă eficienţa scontată”.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Nicolae GRECU

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Eliminarea campionilor României din CCE (Cupa Calicilor Europei) este momentul suprem al umilinţei fotbalului autohton. Să sperăm că mai rău nu se poate.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Argumentaţia autorului în favoarea editării ştiinţifice a textelor vechi se sprijină în acest foileton pe prezentarea unei iniţiative nefericite de a edita Pravila de la Govora (1640), monument important al vechii culturi româneşti.

Despre post

pr. Constantin STURZU

Despre post

Postul nu este doar o perioadă mai specială a anului liturgic, ci şi şansa de a ne reevalua viaţa, pregătind sau operând deja schimbări adecvate voii divine. Postul îmi stârneşte dorul după libertatea cea în Dumnezeu. Postul dă gust vieţii. 

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

În articolul de astăzi, voi rezuma o serie de idei, opinii şi conjecturi legate de capitalism formulate de Horia-Roman Patapievici, în cadrul unei excelente conferinţe susţinută la Bursa de Valori Bucureşti acum fix 5 ani.

pulspulspuls

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O întâmplare înduioşătoare s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni pe holurile liceului negruzzist, o dramoletă cu nuanţe adolescentine, dar trăită de personagii în toată firea din târgul acesta atât de dulce. 

Caricatura zilei

Statuie pentru europarlamentarul Rareș Bogdan

Rares Bogdan nu este iubit doar la Iasi (oras pentru care a facut atât de multe lucruri în calitatea sa de europarlame (...)

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.