Noul subprefect, specialist în de toate: Inginerie Electrică, Energie-Mediu, Drept-Criminalitate. Are doar 30 de ani

miercuri, 24 februarie 2021, 02:58
1 MIN
 Noul subprefect, specialist în de toate: Inginerie Electrică, Energie-Mediu, Drept-Criminalitate. Are doar 30 de ani

Ştefan Tanasă, de la USR PLUS, va fi instalat subprefect în zilele următoare, în locul lui Marian Tuduran, care ocupă această funcţie din decembrie 2019. De profesie inginer energetician, Ştefan Tanasă va fi cel mai tânăr subprefect al Iaşului. În vârstă de 30 de ani, el a parcurs până acum şi două programe de masterat: Criminalistică, la Facultatea de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, şi Management Energie – Mediu, la facultatea unde şi-a luat licenţa, Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată, de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”.

În septembrie a fost ales în Consiliul Judeţean, fiind liderul de grup al aleşilor USR PLUS. El va trebui să renunţe la mandat pentru a prelua funcţia de subprefect, dar asta după ce va fi desemnat oficial printr-o hotărâre de guvern. În locul său va veni Mihail Bogdan, avocat, şi el în vârstă de 30 de ani.

„Îmi propun să am o comunicare frecventă cu cetăţenii şi o transparenţă privind implementarea la nivel local a obiectivelor cuprinse în programul de guvernare. Îi asigur pe cetăţenii judeţului Iaşi că uşa mea va fi permanent deschisă pentru rezolvarea oricăror probleme care intră în sfera de competenţă a Instituţiei Prefectului”, ne-a declarat Ştefan Tanasă. El s-a arătat convins că va avea o relaţie de colaborare eficientă cu colectivul de profesionişti din Prefectură, cu reprezentanţii instituţiilor publice deconcentrate, cu autorităţile locale, „astfel încât toate activităţile şi acţiunile noastre să aibă eficienţa scontată”.

Comentarii