NU UITAȚI! Mâine la Iași se strâng pături și alte daruri pentru câinii din adăposturi

vineri, 16 decembrie 2016, 18:59
2 MIN

Nu uitați că sâmbătă sunteți așteptați în parcarea Carrefour Felicia, de la 2 la 4 după-amiaza (14:00-16:00) pentru a strânge donațiile atât de necesare pentru câinii din Adăpostul din Târgu Frumos, pentru cei din adăpostul Max Dog și pentru cei de la padocul din Tomești.

Căţeii de la padocurile din Iaşi au mare nevoie de voi şi de puţinul pe care sunteți dispuși să îl oferiți. Dacă nu vă permiteți încă să adoptați, dar totuşi vreți să-i vedeți fericiţi, puteţi trece oricând aveți timp pe la Max Dog, Adăpostul de câini din Târgu Frumos sau Padocul din Tomeşti să le aduceți ceva de mâncare (inclusiv pâinea este primită cu foarte mare entuziasm) sau doar să îi mângâiați. Ei sunt dornici de un strop de afecţiune şi atenţie.

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, între orele 14.00-16.00 în parcarea Carrefour Felicia (Bularga) sunteți așteptați cu orice vă prisosește prin casă: haine vechi, covoare, pături, produse pentru curățenie (clor, detergenți, dezinfectant etc.) medicamente şi hrană pentru cățeii de la padocul Max Dog, Adăpostul de câini din Târgu Frumos şi Padocul din Tomeşti.

Este mare nevoie de pastile de deparazitare internă, Biheldon, Pratel, Prazimec, Neostomosan fiole, orice spray, fiole pentru deparazitarea externă, Beforvel, Catosal, antibiotice, anti-inflamatoare (toate injectabile), praf cicatrizant pentru răni deschise, apă oxigenată, iod, albastru de metilen, spray pentru răni deschise (albastru sau argintiu).

Este nevoie de boluri de tablă, paie, pături, saltele, rumeguș. Și, cel mai important, hrană de orice fel. De asemenea, este nevoie de o mașină mai mare pentru transportul celor necesare la Padocul din Tomești, unde este nevoie de cartoane, așternuturi și pături.

Comentarii