O camera a filmat furtul Skodei Octavia in care se afla pustiul de cinci ani: totul a durat 16 secunde (FOTO & VIDEO)

vineri, 12 aprilie 2013, 19:43
3 MIN

In cazul furtului masinii Skoda Octavia furata azi dimineata din zona Billa, politistii ieseni cauta un tinar slab si inalt. Urmariti in sectiunea "Video" de mai sus, filmul furtului masinii si a copilului care se afla in ea!

Furtul masinii in care se afla un copil pe bancheta din spate a fost filmat de o camera de supraveghere montata la magazinul de la care tatal copilului s-a oprit ca sa cumpere o cafea si sa mai ia alt pasager, in drum spre partida de pescuit la care trebuia sa ajunga. In imagini se vede cum Skoda Octavia opreste, din ea coboara trei barbati care intra in magazin, iar la un moment dat, unul dintre pescari iese din magazin si se indrepta spre masina, deschide portiera din dreapta, ia un lucru, dupa care revine in magazin. Imediat dupa ce a inchis portiera, barbatul a dat nas in nas cu hotul, care trecea prin zona. Este baiatul care intra in cadru din partea stinga, imbracat cu haine deschise la culoare, inalt si slab. Hotul a observat cum barbatul lasa masina pornita si nesupravegheata dar si-a continuat drumul, uitandu-se atent la masina.

Imediat ce barbatul intra in magazin, dupa 10 metri, tinarul face stinga imprejur si se indreapta rapid spre autoturism, deschide portiera si apoi pleaca in tromba. Imediat, soferul si vanzatoarea din magazin ies afara. Din momentul in care tinarul trece pe linga masina si furtul acesteia, trec doar 16 secunde. Hotul are noroc: camera nu i-a filmat chipul, din cauza unui suport care sustine un umbrar. Tinarul hot este inalt, imbracat cu niste pantaloni deschisi la culoare, tip pana, si o bluza deschisa la culoare. Acesta pare sa aiba pina in 25 de ani. Politistii il cauta si la aceasta ora (20:30).

INFORMAŢII APĂRUTE ONLINE ÎN ACEASTĂ DIMINEAŢĂ

ORA 10:25

Specialistii de la Protectia Copilului au spus ca minorul nu necesita sedinte de consiliere sau terapie. Tatal nu va fi acuzat de neglijenta de catre politisti deoarece nu si-a lasat masina nesupravegheata timp indelungat

ORA 10:10

Tatal si copilul sunt la Protectia Copilului, unde sunt consiliati de un psiholog. Criminalistii au examinat masina furat si au luat amprente.

ORA 10:00

"Maşina a fost găsită abandonată în zona Canta din Iaşi, iar copilul se afla lângă maşină. Cel mai probabil, hoţul a abandonat maşina după ce s-a speriat în momentul în care copilul a început să plângă", a declarat Anca Vâjiac, purtatorul de cuvant al politiei iesene.

Conform acesteia, în baza declaraţiilor date de copil, care a reuşit să îl descrie pe cel care a furat maşina, a fost conturat portretul unui suspect, acesta fiind căutat de poliţişti. Bărbatul va fi cercetat pentru furt şi lipsire de libertate.

ORA 9:00

Un hot a furat o masina in care se afla un copil pe bancheta din spate a autoturismului. In jurul orei 7:00, un iesean a parcat la Billa de la Gara si s-a dus sa-si cumpere o cafea. El a lasat cheile in contact, iar pe bancheta din spate era un copil de cinci ani. Intre timp, un hot a intrat in masina Skoda si a plecat la drum cu tot cu copil. Autoturismul a fost gasit 90 de minute mai tarziu. Din fericire era si copilul. Minorul era speriat si plangea. Politistii il cauta pe hot.

 

Comentarii