O ieşeancă s-a spânzurat de suportul de rufe, în balcon, după ce a primit un diagnostic devastator

Femeia de 58 de ani a lăsat şi un bilet de adio.

miercuri, 06 decembrie 2017, 02:50
1 MIN

O femeie singură, în vârstă de 58 de ani, s-a spânzurat alaltăieri-seară în balconul apartamentului său din cartierul Mircea cel Bătrân, cazul fiind făcut public abia a doua zi. Aceasta a fost găsită chiar de către nepoata sa, în vârstă de 19 ani, în jurul orei 21, alertată de faptul că femeia nu răspunde la telefon.

Când a intrat în casă, tânăra a găsit un bilet de adio, în care bunica sa îşi cerea scuze pentru gestul făcut, fără însă a-l motiva. Femeia s-a spânzurat de suportul metalic al uscătorului din balcon. La faţa locului au fost criminaliştii, iar poliţia a deschis în acest caz un dosar de cercetare penală.

„Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o femeie s-ar fi spânzurat în apartamentul său. În acest caz nu sunt indicii despre producerea vreunei infracţiuni“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. În urma cercetărilor s-a mai stabilit că femeia ar fi fost diagnosticată ca având boală incurabilă. Ea urma un tratament medicamentos şi slăbise foarte mult în ultima perioadă.

Comentarii