O mamă are nevoie de ajutor: numai laptele pentru fetiţă o costă 1.500 de lei pe lună

sâmbătă, 12 mai 2018, 01:50
1 MIN
 O mamă are nevoie de ajutor: numai laptele pentru fetiţă  o costă 1.500 de lei pe lună

O fetiţă în vârstă de opt ani, care a fost internată de mai multe ori la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi, fiind diagnosticată cu boală Crohn, stomatită, hipotrofie ponderală şi alte afecţiuni, are nevoie de ajutorul celor din jur. 

Ultima dată când a fost la spital, medicii din clinica unde a fost internată i-au recomandat ca la externare să continue tratamentul cu o serie de medicamente, dar şi cu un regim igieno-dietetic adaptat, în care să evite alimentele procesate, fiind totodată recomandat şi Modulen, o formulă de lapte praf pentru „nutriţie funcţională în boala inflamatorie intestinală“.

Tratamentul pe care îl face, desele internări de care nevoie atât la Focşani, cât şi la spitalul din Iaşi, presupun cheltuieli majore pe care familia le susţine cu greu. Mama fetiţei a precizat că doar laptele praf de care are nevoie fetiţa costă 125 de lei cutia, fiind nevoie de peste 12 cutii pe lună. Astfel, femeia a spus că şi-ar dori să existe oameni care să o poată ajuta să achiziţioneze laptele Modulen IBD pe care organismul fetiţei îl poate suporta. Cine doreşte să o ajute pe fetiţă să aibă un regim alimentar corect, pot lua legătura cu mama acesteia, Mihaela Savu, la numărul de telefon 0762365624. 

 

 

Comentarii