Advertorial

O nouă campanie, pe gustul tuturor, de la Frişcot: „Te pup dulce, dulce cu frişcă şi ciocolată”

luni, 25 ianuarie 2016, 02:50
2 MIN

Se apropie ziua ta de naştere şi nu ştii de unde să cumperi cel mai bun tort?

Tot anul 2016, la Frişcot ai reducere 50% la torturile aniversare cu frişcă sau ciocolată. Fie că îţi doreşti un tort pentru acasă, pentru a-i servi pe colegi la birou sau oriunde îţi petreci aniversarea, fă-le tuturor cinste cu o felie maare de tort cu frişcă sau ciocolată de la Frişcot.

Campania „Te pup dulce, dulce cu frişcă şi ciocolată” a început pe data de 16 ianuarie 2016 şi se va încheia pe 31 decembrie anul curent.

Produsele create special pentru aceasta campanie sunt NORA si ALBA.
NORA  – o simfonie de ciocolată, pralin crocant atât de şocant, crema fină cu fructe de pădure şi choux-uri umplute cu pulpă de vişine. Toate acoperite de o fină catifea de ciocolată şi fructe de sezon.
ALBA  – blatul alb, delicat susţine crema de brânză, mascarpone, ciocolată albă şi frişcă fin aerată, un strat generos, constrastant de fructe proaspete de pădure. Toate sunt acoperite mai apoi de un strat elegant de ciocolată albă belgiană, frişcă şi macarons.

Cum să nu-ţi serbezi ziua de naştere cu aşa minunăţii de tort?

De asemenea, cumpărătorii vor găsi la Frişcot şi alte produse speciale. Ne dorim ca actualii cât şi viitorii noştri clienţi să simtă această atmosferă festivă şi să fie siguri că au ales cele mai bune produse de cofetărie din Iaşi. Pentru că ştim foarte bine să facem bun cu bun pentru ca mai apoi să vă oferim perfecţiunea, la Frişcot torturile dar şi celelalte prăjituri sunt făcute cu foarte multă grijă de maeştrii noştri cofetari.

Cine este Frişcot?

Frişcot este partea dulce a Grupului de Firme Panifcom, compania ieşeană de panificaţie dedicată gustului, sănătăţii şi prospeţimii! Frişcot este despre plăcere, răsfăţ, entuziasm, joacă, haz, alintare, despre bucuria de a trăi frumos şi a împărtăşi lucruri delicioase şi experienţe deosebite cu cei dragi!

Frişcot vă urează „La mulţi ani dulci”!

Detaliile campaniei si regulamentul oficial pe www.friscot.ro si www.panifcom.ro

Comentarii