O parte dintre studenţii USAMV se întorc la Iaşi pentru sesiune. Vor avea de susţinut și examene faţă în faţă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

O parte dintre studenţii USAMV se întorc la Iaşi pentru sesiune. Vor avea de susţinut și examene faţă în faţă

GALERIE
sesiune usamv examen
  • sesiune usamv examen
- +

Studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi vor intra în sesiune de pe data de 11 ianuarie 2021. Conform structurii anului universitar 2020 - 2021, sesiunea va avea o durată de trei săptămâni, în prima săptămână din februarie fiind programată sesiunea de restanţe şi măriri de note.

 „În condiţiile situaţiei pandemice în care ne aflăm, studenţii de la USAMV Iaşi vor avea de susţinut examene atât faţă în faţă, în amfiteatrele Universităţii cât şi online. Trebuie precizat faptul că prezenţa studenţilor în amfiteatre va fi posibilă doar cu păstrarea tuturor măsurilor de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS COV 2”, au precizat reprezentanţii universităţii.

Conform planificării examenelor, la Facultatea de Agricultură majoritatea studenţilor vor veni în universitate pentru verificarea semestrială. În schimb, la Facultatea de Medicină Veterinară, studenţii vor avea de susţinut examenele doar online, fie că vor avea oral sau scris, pe diverse platforme de comunicare. La Facultăţile de Horticultură şi Zootehnie au fost alese variantele combinate de susţinere a examenelor, atât în fizic cât şi online. Studenţii care vin la Iaşi vor putea beneficia şi de cazare în căminele universităţii pe durata sesiunii, cazare care a început de duminică. De asemenea, tinerii din Republica Moldova nu trebuie să stea în carantină dacă vor alege cazarea în căminele USAMV Iaşi. „Sesiunea de examene va fi urmată de o vacanţă de o săptămână care este programată în perioada 08 – 14 februarie, urmând ca de pe data de 15 februarie 2021 să înceapă semestrul al doilea. În ceea ce priveşte modalitatea de desfăşurare a activităţilor educaţionale în cel de al doilea semestru încă nu a fost luată o decizie”, au transmis reprezentanţii USAMV Iaşi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Rabla

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.