Oana Roman, gravidă în cinci luni, intră în ringul de la «Dansez pentru tine»

miercuri, 13 noiembrie 2013, 09:13
2 MIN
 Oana Roman, gravidă în cinci luni, intră în ringul de la «Dansez pentru tine»

Emoţii mari pentru Oana Roman! Însărcinată în cinci luni şi jumătate, fiica fostului premier va intra în ringul de la "Dansez pentru tine" vineri seară. Roşcata va dansa alături de iubitul ei, Marius.

Oan Roman (37 de ani) se laudă că este în mare formă. Deşi burtica a început să-i crească şi oboseşte destul de repede, fiica fostului premier Petre Roman, a acceptat să danseze pe ringul visurilor pentru un caz umanitar.

"A fost o propunere surprinzătoare din partea echipei de la emisiune. Eu am ezitat la început. Repetăm în fiecare zi şi sperăm să facem un dans bun", a spus Oana Roman la emisiunea "La Măruţă".

Deşi sarcina este destul de avansată, Oana este încrezătoare că va face faţă ritmului ameţitor al repetiţiilor. Vedetei nu îi este teamă că antrenamentele ar putea să-i pună sarcina în pericol. Nu de puţine ori, chiar şi cei mai pregătiţi concurenţi au clacat în sala de repetiţi. Şi medicii ginecologi consideră că roşcata se cam aventurează, în condiţiile în care mulţi specialişti recomandă gravidelor în şapte luni nici să nu mai zboare cu avionul. 

"Având în vedere vârsta ei, vârsta sarcinii şi faptul că este o peroană care a avut dintotdeauna probleme cu greutatea nu ştiu cum va face faţă efortului susţinut. Antrenamentele sunt foarte solicitante şi pentru o persoană care nu este însărcinată! Sigur, dacă vorbim despre un singur dans, nu va fi o tragedie, însă sarcina ar putea fi pusă în pericol", a declarat un specialist ginecolog pentru Click!.  

Între sala de repetiţii şi cabinetul medical, Oana îşi face timp şi pentru a merge la gimnastică specială pentru femei însărcinate, dar şi la cursuri pentru mămici. Ea a ascultat cu atenţie ce i-a spus antrenoarea şi a pus totul în practică . "Este cam acelalşi lucru ca în gimnastica obişnuită, doar că mişcările se fac mai lent", a mai spus Oana Roman la Pro TV.

Comentarii