Oligarhul ucrainean a cărui fiică a omorât cinci oameni pe stradă „cere iertare în genunchi”

miercuri, 25 octombrie 2017, 14:48
2 MIN
 Oligarhul ucrainean a cărui fiică a omorât cinci oameni pe stradă „cere iertare în genunchi”

Tatăl tinerei de 20 de ani care a omorât cinci persoane şi a rănit alte cinci grav, în urmă cu o săptămână, a spus că el şi soţia sa „cer iertare în genunchi” familiilor victimelor, scrie digi24.ro.

Alyona Zaitseva se afla la volanului bolidului său, un Lexus, când a trecut pe roşu. Automobilul a lovit un Volkswagen Touareg, s-a întors în loc, apoi a ricoşat într-un grup de persoane. Cinci oameni au fost ucişi, iar alţi şase răniţi în coliziune. Printre victime se numără o elevă de 15 ani, dar şi o femeie însărcinată în şapte luni, care a ajuns în stare extrem de gravă la spital. De la accident, tânăra este la închisoare, în timp ce evenimentul este investigat de autorităţi. La ultima sa apariţie, ea a plâns la tribunal, în timp ce purta o pereche de cizme în valoare de 1.000 de euro, notează metro.co.uk.

Fetei i s-a refuzat eliberarea pe cauţiune, ceea ce l-a determinat pe tatăl tinerei, oligarhul ucrainean Vasily Zaitsev, în vârstă de 61 de ani, să izbucnească. „O tragedie teribilă a luat viaţa unor oameni. Cuvintele nu pot descrie teroarea şi suferinţa pentru cei care au pierit sau sunt răniţi. În genunchi le cerem iertare, în numele fiicei noastre, familiilor celor dispăruţi sau răniţi în acest accident oribil”, a declarat bărbatul.

Părinţii fetei le-au oferit familiilor victimelor suma de 1.100.000 de lire.

Cu toate astea, oligarhul ucrainean a declarat clar că vinovat pentru acest accident este şoferul automobilului Volkswagen. „Volkswagen-ul a lovit maşina în care era fiica noastră. Din cauza coliziunii puternice, maşina a ajuns la oamenii de pe trecerea de pietoni. Vom accepta orice decizie a judecătorului”, adaugă oligarhul. Imediat după accident, bodyguarzii înarmaţi ai Alyoniei Zaitseva au ajuns la locul accidentului, pentru a o proteja pe tânără de mulţimea furioasă care voia să o linşeze.

Comentarii