Pietoni luaţi pe sus de maşinile care au derapat

sâmbătă, 10 februarie 2018, 02:50
1 MIN
 Pietoni luaţi pe sus de maşinile care au derapat

Condiţiile meteorologice de ieri au dus la provocarea mai multor accidente rutiere pe raza judeţului Iaşi, victimele lovite grav ajungând să fie tratate la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sf. Spiridon“. A fost cazul a doi bărbaţi din Iaşi, implicaţi în accidente diferite. Unul dintre aceştia, de 47 de ani, a ajuns policontuzionat după ce a fost lovit de o maşină în timp ce mergea pe marginea drumului. 

El a suferit o contuzie toraco-abdominală, una la coloana cervicală, la nivel dorso-lombar, dar şi o contuzie la umărul drept. Fiind diagnosticat şi cu osteonecroză a capului femural drept, a fost internat la Clinica de Ortopedie. Celălalt bărbat, în vârstă de 54 de ani, a fost lovit de o maşină în drumul spre casă, suferind o contuzie toraco-abdominală şi una la genunchiul drept. Medicii au determinat însă că starea sa de sănătate este suficient de bună încât să continue tratamentul la domiciliu.

O femeie, tot din Iaşi, a alunecat ieri şi a suferit multiple plăgi, în urma căzăturii: la nivelul frunţii, de la sticla unui geam, o plagă sângerândă a piramidei nazale, una gravă la nivelul buzei superioare, care i-a fost aproape despicată, şi o plagă contuză la nivelul buzei inferioare. Femeia a mai suferit şi un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, unul cranio-facial, dar şi o contuzie la genunchiul stâng. După primele analize, medicii au trimis-o la Spitalul de Neurochirurgie pentru tratament specializat.

 

 

 

Comentarii