Premierul Viorica Dăncilă pleacă în SUA ca să facă fotografii pentru campanie

vineri, 13 septembrie 2019, 19:15
1 MIN
 Premierul Viorica Dăncilă pleacă în SUA ca să facă fotografii pentru campanie

Premierul Viorica Dăncilă a suspendat strategia PSD privind restructurarea Guvernului şi supravieţuirea în Parlament, anunţându-şi partidul că se amână toate planurile cu două săptămâni, pentru că şi-a aranjat o deplasare în SUA.

Dăncilă va pleca în ultima săptămână din septembrie în Statele Unite ale Americii, unde, conform unui document obţinut exclusiv de Digi24.ro va participa la o întâlnire cu oamenii de afaceri din New York, organizată de Camera de Comerţ Româno-Americană. Surse oficiale au declarat pentru Digi24.ro că premierul încearcă să obţină întrevederi cu oficiali americani, în încercarea de a puncta în campania electorală cu o fotografie care să o valideze drept partener al SUA. 

Viorica Dăncilă va fi însoţită de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici şi de ministrul de Externe, Ramona Mănescu. În aceeaşi perioadă, la New York are loc Adunarea Generală ONU, la care participă preşedintele Klaus Iohannis. 

Premierul încearcă să îşi aranjeze câteva întâlniri la nivel înalt, ţinând cont că la ONU vor participa şefii de stat şi de guvern. Pe data de 27 septembrie, Viorica Dăncilă, împreună cu Eugen Teodorovici şi Ramona Mănescu vor discuta despre „oportunităţile de business în România” ale investitorilor americani. Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitaţie.

Citiţi materialul integral pe digi24.ro

 

Comentarii