Reguli de frumusețe pe care trebuie să le încalci. Câteva sfaturi

duminică, 29 august 2021, 14:00
1 MIN
 Reguli de frumusețe pe care trebuie să le încalci. Câteva sfaturi

Sunt câteva reguli de frumusețe care au fost făcute pentru a fi încălcate!

Machiază-ți genele inferioare: Am fost învățate să sărim peste machierea genelor inferioare atunci când aplicăm tuș sau mascara. Dar să știi că nu vei arăta nici mai bătrână și nici mai neîngrijită dacă nu respecți această regulă. Pe vremuri, când produsele nu erau la fel de performante și curgeau, indicația avea sens, însă acum e complet depășită.

Ochi sau buze: Vrei un look îndrăzneț? Ochii smokey și buzele roșii sunt o combinație fatală… de fapt, de femeie fatală! Ignoră regula de a-ți evidenția doar un singur atu al feței. Îți vei da seama singură dacă arăți ca un clovn sau nu atunci când te uiți în oglindă.

Albastrul e dificil: În anii ’80, machiajul cu albastru din belșug era la modă, deși arăta de coșmar, deci experții în frumusețe l-au declarat dificil, astfel vânzările au scăzut și companiile s-au orientat spre alte palete coloristice. Totuși, albastrul flatează toate culorile de iris, deci poți încerca să-ți conturezi ochii cu tuș albastru, mascara albastru sau, de ce nu, un smokey eyes albastru.

Aflați amănunte de pe elle.ro.

Comentarii