Sală de cursuri pentru inițiere în sportul minții deschisă la Iulius Mall
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESĂ

Sală de cursuri pentru inițiere în sportul minții deschisă la Iulius Mall

GALERIE
sah iasi (1)sah iasi (2)sah iasi (3)sah iasi (4)
 • sah iasi (1)
 • sah iasi (2)
 • sah iasi (3)
 • sah iasi (4)
- +

De curând, la Iulius Mall Iași s-a inaugurat o sală de cursuri a „Academiei de Șah Cotnari”, un loc unde cei mici și cei mari sunt inițiați în sportul minții. Noul spațiu își propune să îi încurajeze pe cât mai mulți ieșeni să accepte provocarea mutărilor tactice și să sporească gradul de performanță al jucătorilor locali.

Situată la demisolul Iulius Mall Iași, în zona magazinelor pentru copii, sala de cursuri este dedicată tuturor celor care doresc să aprofundeze disciplina jocului pe tabla alb și negru și celor deja pasionați de șah. O inițiativă a Asociației Județene de Șah Iași, „Academia de Șah Cotnari” le oferă tuturor celor interesați de sportul minții, indiferent de vârstă și de nivelul de joc, posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile sub îndrumarea unor jucători profesioniști.

Cursurile se vor desfășura etapizat, pe grupe clasificate în funcție de capacitățile individuale. Toți cursanții vor pleca de la primul nivel, cel de Pion. Ulterior, în funcție de calendarul competițional, se vor efectua testări care le vor permite să treacă la următoarele stagii de pregătire, Cal, Nebun, Turn, Regină și Rege, și, mai apoi, la categoriile superioare.

Inițierea în cunoștințele de bază și mutările tactice le vor fi prezentate cursanților de către o echipă entuziastă de jucători cu experiență: Vladislav Nevednichy - Grand Master, Danilov Vladimir - FIDE Trainer și International Master, Vlad Ungureanu - FIDE Trainer și FIDE Master, Manole Vasile - FIDE Trainer și FIDE Master și FIDE Instructorii Ștefan Axinte, Emanuel Chifor, Alin Garbea, Vlad Stegariu și Roxana Anton.

Cursurile se desfășoară zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 14.00. Participarea la cursuri este contra cost, iar înscrierea se realizează prin intermediul unui formular disponibil pe site-ul www.cotnarichessacademy.ro și transmis pe adresa de e-mail: academiadesahcotnari@gmail.com.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

Rabla

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.