ADVERTORIAL

Sărăriţa electrică: echipament de împrăştiat material antiderapant!

vineri, 22 mai 2015, 01:50
2 MIN
 Sărăriţa electrică: echipament de împrăştiat material antiderapant!

Echipamentul poate fi montat pe camioane uşoare cu capacitatea de încărcare de până la 3,5 t, camioane cu platformă, bena basculabilă dreapta etc. Montarea este foarte uşoară: un set special de suporţi permite să ataşaţi şi detaşaţi dispozitivul de saşiul purtător fără necesitatea utilizării unei macarale.

Împrăştietorul de material antiderapant EPT-15 a fost proiectat pentru întreţinerea suprafeţei drumului pe timp de iarnă. Acesta poate fi utilizat atât pentru răspândirea de substanţe chimice pentru îndepărtarea gheţii, zăpezii îngheţate, straturi subţiri de zăpadă sau a reziduurilor îngheţate rămase după un alt dispozitiv de îndepărtare a zăpezii, dar şi pentru răspândirea de diferite tipuri de agregate pentru a face mai uşor de îndepărtat  suprafeţele de zăpezi compactate sau straturile sale.

Distribuitorul este format dintr-un cadru şi un recipient. Agregatele şi substanţele chimice sunt transportate la buncăr şi la unitatea de răspândire, amândouă fiind construite din materiale rezistente la coroziune. Banda transportatoare şi discul de răspândire sunt conduse de motoare electrice alimentate direct de la saşiul de bază. Asimetria împrăştierii poate fi controlată mecanic, în timp ce viteza benzii şi viteza de rotaţie a discului de răspândire fără trepte, pot fi controlate de la panou situat în cabina operatorului.

Acest echipament este proiectat pentru a fi montat pe camioane uşoare cu capacitatea de încărcare (sarcina utilă) de până la 3,5 t, camioane cu platformă, bena basculabilă dreapta etc. De reţinut că montarea este foarte uşoară: un set special de suporţi permite să ataşaţi şi detaşaţi  dispozitivul de sasiul purtător fără necesitatea utilizării unei macarale.

În plus, fiind comercializat în România de Compania Grădinariu, la achiziţionarea unui astfel de echipament sunt  instruiţi privind funcţionarea şi utilizarea,  beneficiind de consiliere şi suport tehnic din partea specialiştilor Firmei “Grădinariu”. Compania este unul unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti ai pieţei din România de maşini pentru salubrizare şi utilaje,  având un service propriu unde sunt pregătite pentru livrare şi se asigură  lucrările de mentenanţă pentru utilajele noi.

Caracteristici tehnice

« Capacitate 1,2 mc,

« Lăţime de împrăştiere: 2 – 10 m,

« Cantitate împrăştiată: 5 – 150 g/ m2,

« Picioare de sprijin,

« Prelată,

« Greutate 340 kg,

« Antrenare cu motor independent de la instalaţia maşinii purtătoare,

« Acţionat electric 12 V sau 24 V,

« Conceput pentru montajul în interiorul benei autospecialei sau direct pe saşiul acestuia.

Comentarii