Şcoala Seven Hills International s-a racordat la sistemul centralizat de încălzire

miercuri, 21 septembrie 2016, 07:37
1 MIN

Veolia Energie continuă campania de racordare la sistemul centralizat de încălzire a imobilelor de pe raza oraşului. Potrivit oficialilor companiei, şcoala Seven Hills International este cel mai nou client al Veoliei.

„Este vorba despre noua clădire unde îşi va desfăşura activitatea instituţia de învăţământ începând cu anul şcolar 2016-2017, situată pe B-dul Chimiei 1, în incinta campusului universitar Tudor Vladimirescu al Universităţii Tehnice”, a declarat ieri directorul comercial şi de comunicare al companiei, Ana-Maria Icătoiu.

Reprezentantul Veolia a precizat că şcoala va fi racordată direct la magistrala de termoficare, lucru ce va permite administratorilor unităţiii să decidă singuri momentul în care se porneşte căldură, în timp ce apa caldă va fi furnizată permanent.

„Un alt avantaj major este reprezentat de economiile de costuri ce vor fi realizate de client: factura anuală la energie termică va fi cu circa 23% mai mică în comparaţie cu o eventuală soluţie pe gaze naturale. Consumul anual estimat pentru şcoală, ce va ocupa o suprafaţă de 800 mp, este echivalentul unui bloc cu 4 etaje”, a mai spus Icătoiu.

Comentarii