Scrisoarea de dragoste a unui ieşean din deşertul afgan pentru soţia sa de la Iaşi

duminică, 06 iunie 2021, 15:17
1 MIN
 Scrisoarea de dragoste a unui ieşean din deşertul afgan pentru soţia sa de la Iaşi

Caporalul clasa a II-a Mihai Gărgăun, aflat în misiune în Afganistan cu Batalionul de Protecţie a Forţei ,,Jderii”, a sărbătorit ieri unul din cei mai importanţi paşi ai vieţii. 

Cu această ocazie, el i-a transmis un mesaj special soţiei sale, Geanina-Maria Gărgăun. La rândul ei, ea este cadru militar în Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt”. Mesajul a fost postat pe pagina se Facebook a Ministerului Apărării.

,,Draga mea soţie, acum cinci ani am început o frumoasă poveste de dragoste. Astăzi, la împlinirea unui an de la căsătoria noastră, din deşertul îndepărtat al Afganistanului, îţi spun că îmi este foarte dor de tine şi abia aştept să ne revedem.

Chiar dacă serviciul ne-a răpit multe clipe frumoase, mă bucur şi apreciez că ai îmbrăcat şi tu uniforma militară. O carieră militară presupune sacrificii, dar şi satisfacţii. Sunt mândru de tine pentru munca depusă şi premiile pe care le-ai obţinut cu lotul sportiv al unităţii tale la competiţiile aplicativ-militare. Îţi doresc o carieră frumoasă şi plină de reuşite! Iar pentru noi, … La mulţi ani!”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării.

Foto: cpt. Andrei Vicol, arhivă cap. Mihai Gărgăun

Comentarii