Şefa femeilor din PSD Iaşi, accident în zona Copou. „Mi-a tăiat faţa“

vineri, 31 mai 2019, 01:50
1 MIN
 Şefa femeilor din PSD Iaşi, accident în zona Copou. „Mi-a tăiat faţa“

Mihaela Ivancia a fost ajutată de trecători să iasă din maşina răsturnată. Ea ne-a declarat că un alt şofer, care nici nu a oprit, i-a „tăiat“ faţa într-o curbă.

Un consilier judeţean ieşean a scăpat teafăr după ce s-a răsturnat cu maşina pe Șoseaua Ștefan cel Mare și Sfânt. Incidentul a avut loc ieri în jurul orei 12, iar şoferiţa, Mihaela Ivancia, consilier judeţean din partea PSD, dar şi preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Iaşi, a scăpat fără nicio zgârietură, deoarece, printre altele, purta centura de siguranţă. Accidentul a avut loc într-o curbă, iar aceasta ne-a spus că nu este vina ei: de pe contrasens o altă maşină a „tăiat“ curba, iar ea a tras de volan brusc şi tare, pentru a evita o tampoare în plin, şi s-a răsturnat.

Celălalt şofer, spune Mihaela Ivancia, şi-a continuat nestingherit drumul, iar ea a fost ajutată să iasă din interiorul autoturismului răsturnat pe o parte de mai mulţi trecători care se aflau prin preajmă. Mihaela Ivancia se afla la volanul maşinii personale, un Nissan Juke roşu cu numărul de inmatriculare IS-90-AMI. Dacă celălalt şofer nu va fi depistat, sau nu i se va putea dovedi vinovăţia, atunci, Mihaela Ivancia va trebui să-şi repare maşina pe cheltuiala proprie. 

Comentarii