Advertorial

Sfaturi despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile benefice ale pâinii Panifcom

miercuri, 22 august 2018, 07:20
2 MIN
 Sfaturi despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile benefice ale pâinii Panifcom

La Panifcom, gustul potrivit e gustul cinstit. De aceea îți oferim zi de zi, o pâine vie, proaspătă, aleasă, care este la loc de cinste pe fiecare masă.

Tocmai pentru că îți aducem pâinea aceasta plină de viață și de elemente nutritive, avem să îți povestim, pe scurt, căte ceva despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile atât de benefice ale pâinii Panifcom:

1. Vara sau atunci când temperaturile sunt destul de ridicate (peste 25 de grade) este indicat să tratezi pâinea ca pe orice aliment perisabil și să o ții la frigider; ține-o la temperatura camerei 30 min – 1 oră înainte de consum și miezul va redeveni moale și pufos.

2. Cu cât sunt mai curate mâinile când atingeți pâinea, cu atât nu riscați contaminarea ei cu diferiți germeni. Păstrați-o așa cum a plecat de la noi, în condiții de siguranță și cu certitudinea că este fix pe gustul vostru.

3. Ambalajul ce îmbracă pâinea Panifcom este unul special, câtă vreme este păstrat intact, ocrotește pâinea de contaminarea datorată germenilor din aer și garantează păstrarea calităților produsului.

4. Pe fiecare clips cu care ambalajul este prins, se află o data marcată. Data respectivă reprezintă ziua în care pâinea NU se mai poate consuma.  

Plămădim cu migală pâine curată, sinceră, exact pe gustul tău, fără aditivi, fără conservanți sau fără să implicăm cumva alte știinte decât cele ale făcutului de pâine.

De aceea, pâinea Panifcom ține la tine atât cât ții și tu la ea! În rest e bună cu orice. Poftă mare!
 

Comentarii