anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Şi-a pus şi sora şi iubita la „produs”, ca să îi strângă bani de BMW

GALERIE
prostituate
 • prostituate
- +

Un ieşean „întreprinzător” s-a folosit de nurii chiar ai surorii şi iubitei lui pentru a strânge bani de un BMW. El s-a transformat în proxenetul celor două tinere, publicând anunţuri online în numele lor şi încasând banii rezultaţi în urma activităţii prestate de acestea. În primă instanţă, judecătorii s-au arătat îngăduitori, raportându-se şi la moralitatea îndoielnică a fetelor. Sentinţa definitivă urmează să fie stabilită însă de Curtea de Apel.

În februarie anul trecut, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la faptul că Ionuţ Remus Hulea îşi determinase concubina, Livia A., să se prostitueze în folosul lui în diverse apartamente închiriate în regim hotelier în centrul Iaşului. El se ocupa de publicarea anunţurilor necesare pe internet, actualizarea acestora, racolarea de clienţi folosind contul de Facebook al fetei, transportul către clienţi, cumpărarea de prezervative şi paza. Tot el era cel care încasa şi banii, supraveghind totodată îndeaproape activitatea fetei, impulsionând-o atunci când avea impresia că nu munceşte destul sau intervenind pe lângă clienţi atunci când era epuizată.

Cercetările au stabilit că preocupările în acest domeniu ale lui Hulea datau cel puţin din noiembrie 2018, când bărbatul închiriase un apartament în Oradea. Data a rezultat dintr-o convorbire purtată de Livia A. cu un fost client, F.K., interesat să o mai vadă o dată.

În activitate a fost cooptată şi sora lui Hulea, cele două fete lucrând deseori împreună. Bărbatul îşi luase toate măsurile ca activitatea fetelor să nu provoace suspiciuni, schimbând des apartamentele în care acestea lucrau şi atrăgându-le atenţia să nu facă prea mult zgomot, pentru a păstra discreţia şi a nu deranja vecinii. Proprietarii apartamentelor ştiau că Hulea şi un prieten erau şoferi de tir, iar fetele, iubitele acestora.

O bună parte din banii câştigaţi de fete se duceau pe traiul luxos al lui Hulea, inclusiv pe cumpărarea de alcool şi droguri. În 2019, bărbatul şi-a cumpărat un BMW X5 din 2011, pe care a plătit fără să clipească 43.000 de lei. Activitatea celor trei a durat până la începutul lunii august 2021, când poliţiştii au descins la domiciliu din Balş al lui Hulea. Dosarul a fost trimis în instanţă o lună mai târziu.

În aprecierea sentinţei, magistraţii Judecătoriei au luat în calcul faptul că Hulea nu a fost propriu-zis cel care le determinase pe tinere să se prostitueze, ele prestând şi anterior această activitate. El o „eficientizase”. Bărbatul şi-a recunoscut faptele în faţa instanţei. Vârsta, ca şi lipsa antecedentelor penale şi faptul că era cunoscut în colectivitate ca o persoană responsabilă şi liniştită, au condus şi ele la o pedeapsă uşoară. Nici fetele, introduse în cauză ca părţi vătămate, nu au dat prea mult ajutor anchetatorilor şi nici judecătorilor, neconstituindu-se părţi civile în dosar.

Bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, dar cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani. Atât Hulea, cât şi procurorii au contestat sentinţa Judecătoriei, cazul intrând pe rolul Curţii de Apel. Primul termen al apelului a fost stabilit pentru sfârşitul lunii viitoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ţinut minte

Cătălin ONOFREI

De ţinut minte

Cele cinci mari trădări ale liberalilor.

opinii

Cine mai vrea să fie liber

Briscan ZARA

Cine mai vrea să fie liber

Nu mai există compatibilitate de idei şi credinţe nicăieri. E doar un curent general oficial, impus şi încurajat permanent de stat, la nivel de politică naţională, iar pe acela se merge într-un sens prin propagandă continuă. Se numeşte corectitudine politică. Nu poate fi definit de nimeni prin nimic, de aceea oricine poate face teoretic orice, dar poate fi şi tras la răspundere pentru orice, dacă situaţia o cere.

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Cristina DANILOV

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Fiecare dintre noi a avut o experienţă în care s-a simţit deplasat, o situaţie în care s-a simţit ruşinat sau inconfortabil doar pentru că a fost sau a făcut ceva diferit faţă de ceilalţi. Oamenii sunt experţi în a identifica aceste situaţii şi a face glume pe seama lor, uneori, din nefericire, excesiv.

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

pulspulspuls

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Un uichend agitat tare s-a încheiat ieri la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori. Ceva ce nu s-a prea văzut din stradă, că la discreţie lumea de la partidoi e campioană zonală, dar care cică a lăsat urme grele prin multe berouri, dacă nu cumva chiar şi cicatrici pe unele obrazuri mai puţin tăbăcite. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.