Şmecheria unui taximetrist

sâmbătă, 02 septembrie 2017, 01:50
1 MIN
 Şmecheria unui taximetrist

Un bărbat din Iaşi a falsificat documente pentru a putea practica taximetria. Gheorghe Antinia (61 de ani) a fost condamnat la şase luni de închisoare pentru infracţiuni de fals.  

Antinia a fost condamnat definitiv de judecătorii Curţii de Apel Iaşi, care au finalizat şi motivarea sentinţei. În acest document se menţionează că ieşeanul a fost trimis în judecată la finele anului 2015, într-un dosar care fusese deschis însă tocmai din 2013.

„În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că spre sfârşitul anului 2011, observând că durata de valabilitate a certificatului său de atestare a pregătirii profesionale, în cazul transportului de persoane în regim taxi se apropie de sfârşit, a înmânat actul menţionat unui autor neidentificat care l-a falsificat şi i l-a restituit inculpatului“, se arată în documentul citat. Ulterior, Antinia ar fi prezentat documentul fals reprezentanţilor unei firme de taximetrie, încheind astfel un contract individual de muncă. Acelaşi document fals l-ar fi prezentat şi în faţa poliţiştilor, cu ocazia unei legitimări.  

 

 

Comentarii