Studenţii TUIASI pregătesc noua ediţie a competiţiei “Mecanica are talente”. Promit ceva special

marți, 20 februarie 2024, 23:24
1 MIN
 Studenţii TUIASI pregătesc noua ediţie a competiţiei “Mecanica are talente”. Promit ceva special

Liga Studenţilor de la Facultatea de Mecanică cu spijinul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” (TUIASI) din Iaşi organizează a VIII-a ediţie a competiţiei „Mecanica are talente”. Evenimentul va avea loc pe 7 martie 2024, în amfiteatrul M2 al facultăţii, concurenţii prezentându-şi momentele artistice în faţa publicului format studenţi, dar şi în faţa juraţilor, adică a profesorilor. Ideea a apărut în urma unei discuţii dintre conducere şi reprezentanţii Ligii Studenţeşti. A existat dorinţa de a impulsiona componenţa culturală a vieţii studenţeşti şi, totodată, cu acest prilej s-a sărbătorit şi ziua femeii, oferind doamnelor şi domnişoarelor prezente flori. De-a lungul timpului, numerele prezentate de studenţi au variat de la arte plastice, marţiale, beatbox, la dans sau muzică.

“Se organizează anual, de 8 ani de acum, la începutul lunii martie, ca un cadou dedicat doamnelor profesoare şi doamnelor cadre auxiliare. Sper ca această activitate de tradiţie să îşi păstreze continuitatea de-a lungul anilor şi aşteptăm cu drag aniversarea de 10 ani a evenimentului”, a declarat Teo Aniţa, preşedintele Ligii de la Facultatea de Mecanică.

Mai mult, spre deosebire anii anteriori, acum, studenţii implicaţi pregătesc o ediţie specială. “Anul acesta planuim o ediţie puţin mai diferită. Avem ca invitaţi speciali câştigătorii din ediţiile trecute cu momentele care le-au adus premiul cel mare, dar şi nişte invitaţi surpriză”, a adăugat acesta.

În ceea ce priveşte premiile obţinute în urma competiţiei, acestea constă în sume simbolice de bani şi cadouri simbolice. În cadrul ediţiei de anul trecut, numărul câştigător a fost unul de pantomimă. 

Comentarii