Tâlharul care a furat 2.000 de lei unui bătrân în scara unui bloc a fost reţinut

marți, 27 septembrie 2016, 01:52
1 MIN
 Tâlharul care a furat 2.000 de lei unui bătrân în scara unui bloc a fost reţinut

Un ieşean de 47 de ani este cercetat de poliţişti după ce a tâlhărit un bătrân în vârstă de 82 de ani, în scara unui bloc.  

Hoţul a reuşit să smulgă pensionarului borseta în care avea bani şi alte bunuri. Individul a fost reţinut. “La data de 22 septembrie, în jurul orei 10.30, aflându-se în scara unui bloc din municipiul Iaşi a deposedat prin smulgere unui bătrân de 82 de ani, o borsetă în care avea bunuri şi suma de 2.000 lei, prejudiciul fiind de 2.500 lei. Bărbatul a fost reţinut pe baza unei ordonanţe de urgenţă pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Prejudiciul a fost recuperat parţial şi înapoiat ieşeanului în vârstă de 82 de ani.

Pe 23 septembrie, unei femei în vârstă de 49 de ani, care se afla într-un cabinet stomatologic din municipiul Iaşi, persoane necunoscute i-au sustras din poşeta aflată pe un scaun din sala de aşteptare un portofel în care se aflau 100 de euro şi mai multe documente. “În urma verificărilor făcute de poliţiştii Secţiei 6 a fost identificată o tânără în vârstă de 19 ani, din municipiul Iaşi, ca fiind cea care a sustras portofelul. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat”, a precizat reprezentantul Poliţiei.

Comentarii