Tierra sin Pann vă invită la un spectacol caritabil pentru copiii de la „Sfânta Maria”

duminică, 25 ianuarie 2015, 16:27
2 MIN
 Tierra sin Pann vă invită la un spectacol caritabil pentru copiii de la „Sfânta Maria”

"Bucuria inimii" va avea loc pe 12 februarie, începând cu ora 18 la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi. Evenimentul are ca scop colectarea de fonduri pentru copiii secţiei de cardiologie de la Spitalul de copii „Sfânta Maria”.

Spectacolul caritabil de tip emisiune va avea loc pe 12 februarie, începând cu ora 18 la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi. „Bucuria inimii” este un eveniment organizat de formaţia muzicală „Tierra sin Pann” din Iaşi şi are ca scop colectarea de fonduri pentru copiii secţiei de cardiologie de la Spitalul de copii „Sfânta Maria”.

În cadrul spectacolului se vor succeda momente de muzică, dans, pictură, transmisiuni live de la şi către spital, scurte reportaje realizate împreună cu părinţii copiilor cu inimă specială. Spectacolul prezintă o poveste emoţionantă inspirată din cartea „Inima fermecat”, scrisă de psihoterapeutul Gicuţa Luca.

Printre artiştii care vor urca pe scenă se numără organizatorii, „Tierra sin Pann”, formată din Raluca Dobre la vioară, Luminiţa Ciobanu la violă, Edit Arva la pian, Grigoriţă Mandache la contrabas, Daniel Bârlescu la acordeon, Teodor Popescu la percuţie şi Mihaela Gârlea, solist vocal. Muzicienii vor intepreta piese din toată lumea, aranjate în spiritul evenimentului.

Artistul plastic Mihaela Pavelescu va picta pe toată durata spectacolului un tablou cu tematica Bucurie pentru inimi. Tabloul va fi scos la licitaţie cu ocazia următorului eveniment caritabil. Va avea loc şi un moment artistic susţinut de 10 copii care vor juca sceneta „Inima fermecată”.

Biletul la acest eveniment costă 35 de lei de persoană şi se poate procura de la casa de bilete a Casei de cultură a Studenţilor. Toţi banii strânşi de pe aceste bilete se vor duce la copiii de la secţia de cardiologia a Spitalului pentru copii.

 

Comentarii