Ar fi fugit de acasă pentru că familia vrea s-o mărite cu un bărbat de 36 ani

Ţigăncuşa dispărută, considerată răpită, postează poze cu „Pampy Fermekătoru“

vineri, 19 februarie 2016, 03:00
4 MIN

Deşi Poliţia şi familia o caută cu înfrigurare de 3 zile, luând în calcul ce e mai rău, Bianca Stănescu (15 ani) a postat poze în braţele iubitului ei. „Familia ei ştie povestea de dragoste, dar nu o lasă cu băiatul ăla“, ne-a spus cineva din anturaj.

UPDATE ORA 11:00

Inspectoratul Județean de Poliție anunță, într-un comunicat de presă, că a fost găsită fata care a pus pe jar părinții și autoritățile cu dispariția ei:

       ”Urmare investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale, în data de 18 februarie a.c., a fost  depistată pe raza orașului Beclean din județul Bistrița-Năsăud, minora STĂNESCU BIANCA de 14 ani, din com. Grajduri, dispărută din localitatea de domiciliu din data de 16 februrarie a.c. Aceasta era însoțită de un tânăr de 21 de ani, din județul Dolj.

Cele două persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Iași, iar în urma cercetărilor efectuate nu s-au conturat aspecte de natură infracțională. Între cei doi exista o relație pe o rețea de socializare, stabilind de comun acord să se întâlnească și apoi să plece împreună spre localitatea unde au fost depistați.

Minora a fost încredințată familiei.” 

UPDATE ORA 3:00

Ţigăncuşa din comunitatea de romi din comuna Grajduri pe care Poliţia şi părinţii o caută înfriguraţi de câteva zile şi-a pus poze tandre pe reţeaua de socializare Facebook, chiar în braţele „răpitorul“ ei. În fotografiile postate pe reţeaua de socializare ea apare sărutându-se cu un băiat. Acesta apare pe Facebook cu numele de „Pampy Fermekatoru“, iar pozele au fost publicate în urmă cu trei zile. În acest caz prinde contur ipoteza vehiculată de poliţişti, cum că aceasta ar fi fugit voluntar de acasă, şi nu ar fi fost răpită.

Persoane din anturajul fetei au spus că între Bianca Stănescu şi „Pampy Fermekatoru“ există o poveste de dragoste mai veche, cu care părinţii fetei nu sunt de acord, ei dorind să o mărite pe aceasta cu un tânăr în vârstă de 36 de ani, din Grajduri. „Totul a fost din iubire, şi se iubesc mult timp. Fata a plecat de bunăvoie, şi nu a fost forţată. Familia ei ştie această poveste de dragoste, dar nu o lasă cu băiatul respectiv“, ne-a spus ieri o persoană anonimă din anturaj.

Părinţii fetei au spus în urmă cu trei zile că fiica lor a plecat imediat după ce a ieşit de la ore, urcându-se într-un taxi. „Ea pe Facebook şi-a pus o vârstă mai mare, ca să pară mai matură, mai mare. În buletinul ei, pe care l-am făcut anul trecut, ea pe 10 martie face 15 ani. Ea este minoră. vă rog frumos, cine a răpit-o… Să ne spună unde este sau să o lase la un Peco în siguranţă. Să mă sune şi merg să o iau eu cu maşina particulară şi apoi îmi retrag plângerea de la poliţie. Dacă nu mă sună în seara asta, las poliţia să îşi facă treaba. Eu nu am nicio bănuială, dar ea a vorbit pe Facebook cu nişte băieţi, dar de la noi din localiatate nu este nimeni. Sunt nişte persoane care sunt din afara Iaşului. Fata nu a făcut probleme, nu ieşea nici la poartă. Nu stătea pe drumuri, nu mergea în oraş, nici la discoteci“, a zis Brânduşa Stănescu, mama fetei.

Ea a spus că minora s-a urcat într-un taxi, chiar din faţa şcolii. „La ora 11.30 a mers la şcoală, la un proiect, şi să se înscrie şi ea. Când a ieşit de pe poarta şcolii, nu am mai găsit-o. Ea s-a urcat într-un taxi. Pe filmările de la şcoală şi de la Primărie am văzut că s-a urcat într-un taxi. Ştim numărul taxiului. O cheamă Bianca Stănescu, dar pe Facebook s-a recomandat altfel“, a mai spus mama fetei.

CITIȚI ȘI:

A fost răpită sau a fugit? O fată de 15 ani din Grajduri s-a urcat în taxi și dusă a fost

Familia unei tinere de etnie romă a anunţat poliţia că fata ar fi fost luată pe sus din faţa şcolii. Poliţiştii cred că minora a plecat de bunăvoie.

Comentarii