Un capac de canal îi stresează noaptea pe ieşenii de pe Sărărie

joi, 12 iunie 2014, 01:50
1 MIN
 Un capac de canal îi stresează noaptea pe ieşenii de pe Sărărie

Capacele de canal sunt ultimele obiecte de mobilier urban luate în seamă la refacerea unei străzi.

Un ieşean se plânge că un capac de canal deformat provoacă un zgomot infernal de fiecare dată când trece o maşină peste el.

„Nu este deloc plăcut să tresari de câte ori trece o maşină. Ziua mai e cum mai e, dar seara zgomotul este foarte greu de suportat. Sunt profesor, iar prin natura meseriei mă culc târziu, dar poate după miezul nopţii mi-aş dori să pot să dorm. Nu mai spun că din cauza zgomotului este şi greu să te concentrezi. Capacul respectiv este îndoit. Probabil s-a curbat când a trecut vreun tir peste el şi de atunci zdrăngăne“, a spus Mircea Diaco­nescu, de pe Sărărie.

Capacul de canal este situat la intersecţia dintre Sărărie şi strada Ralet. Reprezentanţii ApaVital spun că vor lua măsurile necesare pentru ca problema canalului să fie rezolvată.

„Acolo am mai avut o problemă asemănătoare, cu un canal prost realizat. Era una capac me­talic peste o ramă metalică, fără etanşase. Am montat acolo o garnitură de cauciuc. Vom vedea ce este şi cu acesta, iar dacă problema se prezintă cum spun localnicii, îl vom schimba“, a spus purtătorul de cuvânt al ApaVital, Răzvan Manolache.

Comentarii