Un ieșean care a fost adoptat de o familie din Noua Zeelandă în 1990 își caută părinții

marți, 02 ianuarie 2018, 16:30
1 MIN
 Un ieșean care a fost adoptat de o familie din Noua Zeelandă în 1990 își caută părinții

Un tânăr care s-a născut în Iași în 1990 și care a fost adoptat de o familie din Noua Zeelandă vrea să-și cunoască părinții biologici. Cei care dețin informații sunt rugați să scrie pe pagina @The Unforgetten Children of Romania.

"În Octombrie 1990 viața mea s-a schimbat pentru totdeauna: am fost adoptat de la IAȘI de o familie foarte iubitoare din Noua Zeelandă.

Numele meu românesc a fost ANTOHI ANDREI, născut la data de 7 Martie 1990. Sunt în căutarea părinților mei biologici, ANTOHI IOAN și ANTOHI VIRGINICA, a celor doi frați mai mari ai mei și a rudelor. În perioada adopției, Ioan și Virginica locuiau în Iași pe strada Buridava, numărul 9, Bloc A2. Aș aprecia enorm de mult dacă cineva din Iași poate merge până la această adresă și să întrebe de părinții și frații mei. Cu puțin noroc poate locuiesc tot acolo, sau poate cineva îi cunoaște și m-ar putea pune în contact cu ei. Îmi doresc enorm de mult să-i găsesc, am foarte multe să le spun", este mesajul lui Andrei, preluat de pagina de Facebook "IASI".

Comentarii