(UPDATE) Accident mortal în această dimineaţă în Bălţaţi. Un pieton s-ar fi aruncat în faţa unui autoturism

luni, 14 februarie 2022, 09:06
1 MIN
 (UPDATE) Accident mortal în această dimineaţă în Bălţaţi. Un pieton s-ar fi aruncat în faţa unui autoturism

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineaţă de drumul dintre localităţile Valea Oilor și Podișu, comuna Bălţaţi. 

COMUNICAT OFICIAL: În această dimineaţă, în jurul orei 6.30, am fost sesizaţi despre un accident rutier soldat cu victime omeneşti, produs pe raza comunei Bălţaţi. Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani şi un pieton. În urma accidentului, pietonul a decedat. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate.

TEXT INITIAL: O maşină a lovit mortal un pieton, care nu a fost inca identificat. Cei implicaţi susţin că victima s-ar fi aruncat în faţa autoturismului. La faţa locului a intervenit o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare si echipaj de prim ajutor din cadrul Sectiei de Pompieri Tg. Frumos si o ambulanţa de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iasi. Pacientul a fost declarat decedat la locul evenimentului rutier. Cauza probabilă de producere a incidentului rutier este cercetată de către organele în drept.

Comentarii