UPDATE: Telenovelă cu un bărbat care s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune în Alexandru

marți, 18 februarie 2020, 08:15
2 MIN
 UPDATE: Telenovelă cu un bărbat care s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune în Alexandru

UPDATE ISU a reușit să-l coboare pe bărbat de pe stâlp:

UPDATE: Bărbatul care s-a urcat pe stâlpul de înaltă tensiune este din Suceava, el se numeşte M.A. şi a fost internat la spitalul Socola de către lucrătorii secţiei 1 Poliţiei.

UPDATE: În această dimineaţă la ora 7 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi a fost solicitat să intervină în municipiul Iaşi, strada Cerna pentru salvarea unei persoane care s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, la o înălţime de aproximativ 25 m. La locul intervenţiei s-a deplasat autoplaforma pentru salvarea la înălţimi, o autospecială de stingere şi un echipaj de prim ajutor.Furnizarea cu energie electrica a fost întrerupta şi a fost amplasată perna pneumatică. Interventia a fost coordonată de IPJ Iaşi ISU fiind forţă de sprijin. După aproximativ 90 de minute, bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost convins să urce în nacela autoplatformei şi a fost coborât în siguranţă la nivelul solului, acesta fiind preluat de echipajele de poliţie prezente la faţa locului.

UPDATE: Spitalele Sfântul Spiridon și Infecțioase au trecut pe generatoare

UPDATE: În acest moment, centrul Iașului e fără curent,inclusiv semafoarele, deci și circulația data peste cap.

UPDATE: Reprezentaţii E.ON au declarat că bărbatul se afla pe un stâlp de înaltă tensiune care alimentează zona centrală a Iaşului, inclusiv Infecţioase. A început deconectarea consumatorilor de la reţeaua de înaltă tensiune şi conectarea la reţeaua medie. Reprezentaţii companiei au anunţat că vor fi câteva sincope în alimentarea cu energie pentru consumatorii din centru, inclusiv şcoli, spitale.

TEXT INITIAL: Un bârbat de circa 24 de ani s-a urcat pe un stâlp situate între Alexandru cel Bun şi Mircea şi ameninţă că se va arunca. La faţa locului au ajuns două maşini SMURD, două de la pompieri şi dubă de la Jandarmi."Deoarece acest bărbat fumează pe stâlp compania de electricitate a anunţat spitalul că poate opri curentul electric. Pentru un om pot suferi toţi ceilaţi pacienţI”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonator SMURD-UPU Iaşi.

Citeste si: Un bărbat care s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din Alexandru a dat peste cap circulaţia și activitatea spitalelor

Comentarii