UPDATE: Un psiholog de la Centrul de Sănătate Mintală a fost găsit spânzurat

marți, 04 mai 2021, 17:05
2 MIN
 UPDATE: Un psiholog de la Centrul de Sănătate Mintală a fost găsit spânzurat

UPDATE: Psihologul care şi-a luat viaţa se numeşte Cristian Petrescu.

UPDATE: Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru „Ziarul de Iași” că bărbatul a fost găsit de colegi spânzurat de un cadru metalic din biroul său, cu un dispozitiv improvizat.

UPDATE: Surse medicale spun că este vorba de un bărbat de aproximativ 50 de ani, care era destul de izolat şi păstra legătura cu puţini dintre colegii săi. A venit mai devreme cu jumătate de oră în ziua în care era de serviciu, în jurul orei 12.30, iar angajaţii spun că li s-a părut ciudat faptul că nu i-a salutat şi nu a zis nimic nimănui.

Din informaţiile noastre bărbatul era căsătorit, avea doi copii, unul  cu probleme de sănătate, şi era o luptă mereu pentru a-l îngriji pe acesta, alături de soţia sa.  Angajaţii cu care au vorbit reporterii Ziarului de Iaşi spun că de acolo presupun că „provine necazul lui”.

„Ştiam toţi că are probleme cu unul dintre copii, era un om foarte retras, nu prea ştiam de ce, care este motivul. Au venit pacienţii care erau programaţi la el şi atunci fetele de la recepţie au încercat să îl sune şi nu a răspuns, uşile erau închise la birou, atunci a fost găsit”, a explicat un medic care lucrează la Centrul de Sănătate Mintală de la Socola.  A fost descoperit în jurul orei 17.00.

TEXT INITIAL: Un psiholog de la un Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi şi-a pus capăt zilelor chiar în interiorul clădirii unde îşi desfăşoara activitatea. La faţa locului s-au deplasat o echipa de anchetatori şi un echipaj de Poliţiei. Surse apropiate anchetei susţin că este vorba despre o persoană în vârstă de 50 de ani. El a fost gasit de catre medicul de la cabinetul alaturat. Vom reveni cu mai multe amănunte.

Comentarii